Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezolutnaBaranica

Facet ze mną zrewał bo jestem zodiakalnym Baranem

Polecane posty

Gość hejka SrejkA
nie wiem.lew wielki madrala,ach co to nie on,chlopczyk bez skazy,idealny,najlepszy ,wpatrzony a na koncu okazal się najgorsząkurwa jaka znam. byłam też z innym lwem tez bujał w obłokach,ale nie był kurwą:) wodnik troche cieple kluchy wiec pasował mój ostry charakter. z bliźniakiem różnie,ale dwa oblicza.wkurzał mnie kiedy byl tym złym. a z baranem to już w ogóle jazda.walka na noże:D:Dtaki głupek,ale uparty jeszcze bardziej niż ja.

Gość rezolutnaBaranica
jaaaaa27- To u nas to samo kurde zaczynam wierzyc w te znaki jak piszecie szok!!!!!

Gość hejka SrejkA
ja też trochę wierze:D

Gość rezolutnaBaranica
to lwa unikac i barana he to niezłe miałas jazdy z nimi:-)

Gość milka777888
Może my barany tak mamy, że po pewnym czasie zaczyna nas ta monotonia nudzić ;p albo po prostu nie trafiamy odpowiednio. Mój pierwszy był zodiakalnym skorpionem, wiec też ciężki charakter jak dla baranów - dwa zbyt energiczne temperamenty :D

Gość hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa
barany to scierwa tylko innym zycie niszcza

Gość hejka SrejkA
generalnie lwy sa bardzo zapatrzone w siebie,lubią się popisywac,chwalić..bardzo adorują swoje kobiety,sa zazdrosnikami,interesują się życiem swoich kobiet,lubią ingerować w to życie,doradzac pomagać,oni nawet lubia wycieczki po sklepach z babami:Dmało tego farbują kobietom włosy,regulują brwi....(znam wielu takich)

Gość rezolutnaBaranica
to chyba ciepła klucha by do nas najlepiej pasowała hihihi Ale ja stawiam na ryby i panne w takim razie:-)

Gość Jaaaaaa27777777
No ja trochę w to wierzę. Byłam 7 lat z Panną, a ten znak zodiaku jest podobno odpowiedni dla byka, gdyby nie pewne sprawy to dalej byliśbyśmy razem, bo super się dogadywaliśmy:)

Gość hejka SrejkA
pasuje i nie pasuje.ja nielubie takich przytulasów do granic mozliwosci.Lubię jak mi się troche facet stawia,oczywiscie z umiarem. A takiemu mówisz chce to i to masz:)

Gość milka777888
A co sądzicie o takim związku: Pani Baran i Pan Wodnik? Miał ktoś jeszcze takie doświadczenia? :D

Gość rezolutnaBaranica
To lew by mi pasował,chciałabym faceta przyjaciółke:-)

Gość hejka SrejkA
No wlasnie pisałam o takim zestawieniu. jesli lew bedzie w miare ogarniety to dasz radę:)

Gość rezolutnaBaranica
No ciepłych kluch to tez nie lubie,ale lepsze to niz się kłócić,jestem psychicznie z tym bykiem wykończona!!!

Gość hejka SrejkA
jeszcze co do lwa czasem to juz sluchac nie mogłam jego kazań i madrosci. on gadał a ja myślałam no tak ,jasne,yhy yhy..;p wkurzalo mnie to,

Gość hejka SrejkA
tak wiec wodnik ujdzie. Z baranem to dopiero były loty.on taki niedostepny,nie wylewny to ja już w ogóle happy. a póżniej skakalismy sobie do gardeł jak dzikie psy. kłócilismy godzilismy,ale w finale to on był bardziej zmeczony tym wszystkim niz ja. to były czasy.wojny takie,że ho ho:D ale podobno dla faceta barana najlepsza pani baran:)

Hitler tez baranem byl wiec czego oczekujecie

Gość Jaaaaaa27777777
a dla byka w takim razie kto najlepszy?:P

i przyznaje poznajac faceta barana uciekam gdzie pieprz rosnie nienawidze ich.

Gość rezolutnaBaranica
nie no głupio-mądrych to też nie lubię,a czemu był kurwą ? A z barankiem aż takie przeboje szoook hihi jednak nie moga byc takie same 2 znaki,noo coś w tym jest..... nie wiem czy to pisac,, ale napiszę ja z moim bykiem to sie nawet biłam tzn ja biłam on mie trzymałi trząsł całą,tragedia to była,w końcu nie wytrzymał i mnie zostawił ;-(

Gość hejka SrejkA
W miłości Barany są porywcze i niecierpliwe. Uwielbiają flirty i zakochują się od pierwszego wejrzenia. Natychmiast chcą zdobyć obiekt uczuć, dlatego mogą być posądzane o grubiaństwo i nachalność. Mają ognisty temperament, seks jest dla nch bardzo ważny. Fascynują je pierwsze etapy związków, dlatego często zmieniają obiekt uczuć. W związku Barany lubią rządzić, są doskonałymi przewodnikami stada rodzinnego. a jaki był twój baran?????????????

Gość rezolutnaBaranica
nie ja barana nie miałam .pisałam o tobie o tych przebojach,byłam z rybka i było az za spokojnie no i z blizniakiem,mamy cyc!!! i teraz ten gnój!!!

Gość Jaaaaaa27777777
no rezolutna mnie tez mój baran raz uderzył no i to był koniec.....

Gość hejka SrejkA
oczywiście,ale ja już wiem ,że ci ludzie/faceci są do siebie bardzo podobni.naprawde. miałam dwa lwy,dwa wodniki.bardzo podobni. tylko ten wojowniczy baran był jeden:) a on? jak sie okazalo prowadził podwójne życie.a tak się brzydził zdradą i kłamstwem.dlatego nowej pani nagadał,ze ja zdradziłam i odszedł,bo przecież gardzi zdradą hehe

Gość Jaaaaaa27777777
To ja odpowiem: tak był porywczy. Nachalny też troszkę był, bo na początku jakoś niespecjalnie chciałam z nim być. Seks jest dla nich ważny. Z tymi etapami to chyba prawda, mój po jakimś czasie zdecydowanie ochłodził stosunki. Miał oczywiście też zalety. Bardzo mi pomagał, był czuły. Ale ta wojna była nie do wytrzymania.

Gość Jaaaaaa27777777
No ja właśnie jestem świeżo po rozstaniu z baranem i też podejrzewam, że kogoś już wcześniej miał, bo tak nagle przestał tyle pisać, w wcześniej to sto razy dziennie. Zero uczuć.

Gość hejka SrejkA
Jaaaaaaaaaa pisałąś o baranie?

Gość hejka SrejkA
coś sie pokreciło.dla jasnosci-podwójne zycie prowadził LEW

Gość Jaaaaaa27777777
Tak, podejrzewam, że kogoś ma, bo nagle ochłodził stosunki, a całą winę próbuje teraz zrzucić na mnie....

Gość Jaaaaaa27777777
Hejka a z lwem też byłam. Zdradzał, ale ja się dowiedziałam po fakcie. Ogólnie to byłam z lwem, panną i baranem i w sumie tylko z panną było w miarę ok.