Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady dragon

jaka sukienka?

Polecane posty

Gość lady dragon

Pisze tutaj bo to forum znam no i jestem mama. Za 3 tygodnie ide na slub i wesele w rodzinie meza (wiele osob zobacze pierwszy raz). Nie mam pomyslu na sukienke - szukam juz miesiac i zadna mi w oko nie wpadla. Chcialabym ja dopasowac do szpilek - mam takie jak te http://www.sarenza.pl/melissa-vivienne-westwood-anglomania---melissa-lady-dragon-vii-sp-ad-s1633-p0000048356 Moze ktos doradzic? Jestem 4mce po porodzie i jeszcze nie do konca wrocilam do dawnej figury wiec sukienka nie moze byc zbyt obcisla ani zbyt krotka. Cos bym tam wybrala, ale nie mam pomyslu jakiego koloru szukac - pastelowy roz (kolor butow) wydaje sie zbyt banalny. Help!

Gość lady dragon
obie ladne. jedna za duza - nosze rozmiar 38/40 - a druga chyba za krotka troszke. czyli jednak raczej cos w rozu? zastanawialm sie nad czerwona bo serce na szpilkach jest czerwone lub zlota

Gość lady dragon
ta z sercem - fajny pomysl aby zachowac ten sam motyw na szpilach i na sukience tylko nie wiem jaki biustonosz do niej.

bardzo ładne szpile, do nich coś nieozdobnego by się przydało... jeśli szukasz czegoś nietypowego, oryginalnego to proponuję zajrzeć do sklepu izzynoteasy - ciekawe projekty, a przy tym ceny niewysokie. no i niewielka szansa, że ktoś będzie w takiej samej kreacji, bo jest tylko kilkanaście egzemplarzy poszczególnych kiecek ;)

Gość szaroniebieski
poszukaj jakiejś odcinanej p[od biustem. Taka będzie się luźno układałą na brzuchu i nie będzie widać pociążowego sadełka ;)

Gość pralkafrania
a do stilago zaglądałaś? tam szeroki wybór różnych różnistych fasonów mają. ceny całkiem okej, więc nie ma co się przerażać, choć najlepiej zaglądac jak są wyprzedaże.