Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajcie pomysl

co zrobic, zeby sie "przestraszyl"?

Polecane posty

Gość dajcie pomysl

Hej! Zaczne od tego, ze mam cudownego narzeczonego w ktorym jestem szczerze zakochana, pierwszy raz w zyciu tak na serio. Wiem, ze nie musze sie obawiac z jego strony zdrad i tym podobnych, to dobry czlowiek i bardzo mnie kocha. Problem w tym, ze traktuje nasz zwiazek jakbysmy byli starym malzenstwem (a jestesmy razem dopiero 2lata!). Jest czuly itp, ale to zawsze ja sie przytulam, mowie cieple rzeczy. Jestem atrakcyjna osoba- juz po dwoch tygodniach od porodu wazylam mniej niz przed ciaza, zero rozstepow itp. Niedlugo zaczne szukac ciekawszej pracy i od stycznia zaczac, ale na chwile obecna siedze w domu z malym dzieckiem. Chcialabym,zeby byl znowu o mnie zazdrosny, chcialabym, zeby na codzien pamietal i docenial co dla niego robie (obiadki, w domu zawsze czysto a on jest obcokrajowcem i tu kobiety tak nie robia wiec wszyscy mowia ze ma szczescie; ja robie to z przyjemnosci a nie ze musze, on pomaga w domu i przy dziecku). Mam wrazenie, ze przyzwyczail sie, ze to ja dbam o cieplo, ja jestem zawsze w domu (mamy jeden samochod). Teraz mam przeciez dziecko, wiec za bardzio sie nie wyrwe, szczegolnie bez auta. Niedlugo mamy slub, jestem pewna ze tego chce i ze go kocham, ale chcialabym, zeby poczul co moze stracic, byl zazdrosny, znowu sie staral, PRZESTAL GRAC W TE GLUPIE GRY TAK CZESTO! :) Jak to zalatwic? Chcialabym gdzies wyjechac na pare dni, uswiadomic mu moze, ze robie wiecej niz mysli itp, ale niemam dokad- mieszkam za granica. Z gory dzieki za rady

Gość wolna i zadowolona z życia
może lepiej odwrotnie , zachęć go :)

Gość dajcie pomysl
dodam, ze on pracuje bardzo duzo, a jak ma tylko wolne, to najczesciej gra w jakas gre. Niby rozmawiamy w tym czasie, to nie gra w ktorej musi byc caly czas przed telewizorem, ale jednak to najbardziej drazni mnie ze wszystkiego- dziecinada jak dla mnie, ale staram sie byc wyrozumiala- nie wszyscy lubia to samo. boje sie ze jak wezmiemy slub, to juz w ogole bedzie myslal ze jestem "pewnikiem" i nie trzeba sie starac.

Gość podczas snu rzuc mu
na twarz poduszkę i usiądź na niej ,niech trochę się poddusi na 100% nie bedzie miał juz zadnej pewnosci ,bedzie zawsze zwarty i gotowy

Gość dajcie pomysl
w jaki sposob zachecic? hehe numer z poduszka bardzo kreatywny jednak nie skorzystam :)

Gość dajcie pomysl
moze sa jakies dziewczyny, ktore mialy podobna sytuacje? dbam o siebie, maluje sie, wygladam ladnie dla niego, jednak on zaczyna to traktowac jako norme

Gość dobrze kombinujesz
ale nie szukaj sposobów chłop to chłop,sadzasz i gadasz,ustalcie co i jak na jakich zasadach,negocjuj czego teraz nie zmienisz i nie wprowadzisz juz nigdy działac nie bedzie,Twoja wyrozumiałosc,i wyręczanie go zostanie tak zapamiętane i juz tak zostanie.

Gość dajcie pomysl
byly juz rozmowy. wtedy przez dzien, dwa jest taki jakbym chciala a potem wraca do normy. przeciez nie bede mu marudzic i narzekac bez przerwy. chce cos z tym zrobic, nawet brutalnie ale niemam pomyslu. kurde, to zawsze faceci mieli do mnie o to samo pretensje w innych zwiazkach, ze nigdy sie sama nie przytulam, jestem chlodna itp a teraz to ja jestem po drugiej stronie. pierwszy raz w zyciu czuje sie jak zakochana desperatka. nawet jesli czuje ze on mnie tez mocno kocha, ale mi to nie wystarczy, MUSZE TO WIDZIEC

Gość sdfghh
ja bym sie nie szczypala. przestalabym sprzatac, latac koo niego, obiatki sratki itp. doceni co ma

Gość dajcie pomysl
nie chce byc tak zlosliwa i walczyc. nie klucimy sie i szanujemy sie nawzajem. po co mam zaczynac jakies glupie wojny i zlosliwosci

Gość dajcie pomysl
no pomozcie cholera :(

Gość dajcie pomysl
chyba sie nie doczekam o tejporze odpowiedzi na kategorii "uczuciowe"

Gość fifarafatjjh
Podnosze. Mam identycznie. Wyprowadzka do mamy pomogla na tydzien

Gość fifarafatjjh
Masz racje teraz wszyscy na erotyku...

Gość rezolutnaBaranica
może musisz pomarudzić,ja tez mam dziecko i dbam o siebie,chociaz ostatnio przez jednego palanta schudłam w 3 dni 4 kg.musisz pogadac z nim na powaznie

Gość fifarafatjjh
Niewiem jak autorka ale jesli chodzi o mnie to powazne rozmoy nie pomagaly. My nie mamy dzieci i na wzczescie bo chyba odejde

Gość dajcie pomysl
nie chce juz gadac. chce dzialac, dzieki za odp

Gość dajcie pomysl
podbijam na dzisiaj!

Gość dajcie pomysl
jezdze czasem do kolezanek jak on jest w domu, bo wtedy mam samochod, ale kiedy wychodze tak na kilka godzin tylko, to mam wrazenie, ze onwtedy odpoczywa, moze spokojnie pograc, bo normalnie to zawsze jestem w domu

Gość a jakiej jest narodowosci
A jakiej jest narodowosci?

Gość dajcie pomysl
norweg