Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddjjfjfjj

Ludzie , pomozcie mi prosze :(( to wazne

Polecane posty

Gość dddddddddddjjfjfjj

zalozylam konto na portalu randkowym i dalam nie swoje fotki, nie pytajcie dlaczego..zrobilam to i juz, z kompleksow, dla zartu zeby poczuc sie wazna.. gadalam z facetem, chcial mnie poznac.. po 10 minutach napisal ze znalazl moje zdjecia dzieci google revesrer cos tam, dal linki do nich, napisal ze zglasza to do admina oni mają obowiazek skasowac profil i wyslac to do policjii ze takie zachowania reguluje ustawa z 2011 cos tam :/ skasowala profil boje sie :( co teraz?

Gość yyyyyyyyyyyyyyywtfff
Nic Ci nie zrobia, tylko profil skasują, później może wbija policja i będzie przesłuchanie z prokuratorem. No ale policja i prokuratura też ludzie więc będzie dobrze :)

Gość dddddddddddjjfjfjj
za uzycie fotek z internetu?

No przecież przywłaszczyłaś sobie czyjś wizerunek. Chciałabyś żeby ktoś kradł Twoje zdjęcia i wstawiał na neta jako nie wiem "gorąca sunia", albo podawał Twój numer telefonu na czatach erotycznych żeby do Ciebie zboki wydzwaniali? To karalne

Gość kisssuska
a czyje to byly zdjecia?

Gość kisssuska
a tego nie doczytalam ze nie twoje. hujowo:o

Gość kinjaa
nie strasz jej nic ci nie zrobia, myslisz ze policja nie ma nic lepszego do roboty tylko sciganie kogos za takie cos?? jakby tak bylo to by nie wyrobili, zapewne codziennie ktos kradnie komus foty malo to fejkow?

kinjaa, jakby ktoś sie uparł i sam to zgłosił to mogłaby mieć przerąbane :) Więc niech sie laska nauczy żeby nie wstawiać cudzych fotek, tak sobie poczucia własnej wartości nie podniesie....

Gość kisssuska
ej no taka osoba moze jej narobic kolo gwizdka, bo jak ma chlopaka/meza to moze byc afera zwlaszcza jak to inni widzieli

Gość dddddddddddjjfjfjj
to fotki jakiejs dziewczyny z hiszpanii nie mam pojecia kto to

Kobieto gdyby tak każdego sprawdzali, wzywali na przesłuchania to wiesz co by było.... Nic ci nie zrobią. Daj spokój. Ty myślisz że policja będzie na tyle rzetelna że będzie ich to interesowało. Zwykły wypadek umarzają. Jest to niska szkodliwość czynu. Jest portal świnia.pl nic z tym nie robią. Daj sobie spokój nic ci nie zrobią.

Gość 1111111111111111000
nic ci nie zrobia... gdyby ta osoba zlozyla skarge to co innego pewnie by sie tym zajeli

Gość bu hah hahahahha
powinni cie wsadzic zlodziejko