Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaaaaMambaaaa

co sądzicie o facecie który..

Polecane posty

Gość CzarnaaaaMambaaaa

przez długi czas wmawia kobiecie, że ją kocha, jest świadom, że ona ma chore serce i nerki powiedział że nie da jej więcej papierosa a mimo tego nie musiała długo o niego prosić aby go dostać, a kiedy poprosiła go aby został u niej na noc pomimo jej wielkich próźb on to zlekceważył i poszedł do domu. Moim zdaniem on nie szanuje jej zdrowia i ma ją kompletnie gdzieś. Szkoda tej dziewczyny.

Gość yyyyyyyyyyyyyyywtfff
Ja miałam takiego faceta, robił to samo. Tez chodziło o chorobe ale też o to że gadał jak to mnie kocha, był aniołkiem a za plecami puszczał sie z lafiryndami. Faceci to śmiecie (nie wszyscy oczywiście)

Gość akant nie roślinny
Bubek, nic więcej. Co tu mówić, czy sądzić.

Gość CzarnaaaaMambaaaa
Szkoda, bo tu chodzi o moją najlepszą przyjaciółkę, nie wiem jak jej pomóc :( sama mam niewielkie doświadczenie w tych sprawach. Czyli co? Myślisz, że nie kocha jej?

Gość CzarnaaaaMambaaaa
On ciągle mówi jej, że ją kocha, przynosi kwiaty, cały czas ją przytula, ładnie do niej mówi, ale z tego co wiem, to jak się pokłócą to potrafi być bardzo nieprzyjemny w obyciu. Często ona zaczyna go wyzywać, bo ma dość, a on potrafi doprowadzić ją do takiego stanu, że dziewczyna kompletnie zamknęła się w sobie, a on sam siedzi w domu i gra na konsoli mówiąc, że śpi bo rano do pracy idzie. :/ wiem, bo mieszkam niedaleko i nieraz mnie prosi abym spojrzała mu w okno. :/ wiem, że nie w porządku się zachowuje, ale po prostu nie wiem jak jej pomóc już. :(

Gość CzarnaaaaMambaaaa
Co sądzicie dziewczyny? Jak ją sprowadzić na ziemię? Może ona się myli lub jest zbyt wymagająca? Doradźcie coś, bo ja serio nie wiem jak to zrobić. Albo może on ją kocha tylko tak jak napisałam jest ona zbyt wymygająca?

Gość fruttina
no jeśli ta dziewczyna sama nie szanuje swojego zdrowia, to czemu chłopak ma je szanować?

Gość CzarnaaaaMambaaaa
Cholera.. Nie wiem.. Mimo wszystko nie chce by cierpiała.. ;/

Gość od dłuższego czasu mam
ładnie do niej mówi, przynosi kwiaty itp. więc jest zapewne ok

Gość od dłuższego czasu mam
"Cholera.. Nie wiem.. Mimo wszystko nie chce by cierpiała.. ;/" mam jakieś dziwne wrażenie, że masz ogromną ochotę wziąć jej "cierpienie" na swoje barki

Gość CzarnaaaaMambaaaa
od dłuższego czasu mam :):) pewnie :) icały czas ją przytula jak są razem ;d jednak nie rozumiem faktu iż jak się pokłócą potrafi nazwać ją ku*** dziw** i takie tam ;/ potrafi kazac jej wypier***** i rano napisac ''dzien dobry skarbeczku ja wlasnie wstalem i zaraz do roboty'' sama gdybym raz nie widziala przebiegu ich kłótni - w życiu bym nie uwierzyła, tam się dziwiłam zawsze o co jej chodzi. I myślicie że mimo czegoś takiego może ją kochać?

Gość CzarnaaaaMambaaaa
Nie chcę. Po prostu przyjaźnimy się tyle lat, że przykro mi jak widzę że jej smutno. Zawsze była optymistką. Albo jest zbyt wymygająca i dramatyzuje albo z nim jest coś nie tak. Chciałabym pomóc jej stanąc na równe nogi - jesteśmy przyjaciółkami.

Gość hejka SrejkA
niech go kopnie w zad. facet który tak ubliza kobiecie jest dnem:O

Gość CzarnaaaaMambaaaa
hejka SrejkA ale to ona zazwyczaj pierwsza kieruje do niego słowa pt ''chuj ci w dupe'' albo ''ty frajerze'' albo nieraz nawet go spoliczkuje ;/ baardzo dziwna sytuacja. ;/

Gość CzarnaaaaMambaaaa
Osobiście moim zdaniem(mimo ze nie mam duzego doswiadczenia) nikt nie ma prawa nikogo bić ani obrazac. Dlatego tak bardzo dziwi i intryguje mnie ta sytuacja, dlaczego oni trwaja ze soba i czy on ja naprawde kocha, powtorze jeszcze raz, bardzo chce zeby przyjaciółka była szczęśliwa, jednak nie jestem odpowiednią osobą by z nią porozmawiać, dlatehgo zgłosiłam się tu by zaczerpnąc informacji i sprostać zadaniu.

Gość CzarnaaaaMambaaaa
?

Gość hejka SrejkA
w takim razie oboje niezrównoważeni emocjonalnie.

Gość CzarnaaaaMambaaaa
Doradzi ktoś?