Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LittlePiceOfShit

ciąża ?

Polecane posty

Gość dodam jeszcze
Little stare polskie przyslowie mowi, ze wstyd to krasc. Dobranoc dziewczyny.

Gość LittlePiceOfShit
na tym nie ma co żałować jeżeli sie czujesz niepewnie to zrób ten test wtedy ci niepokój przejdzie :) ja tez juz ide spac :) wszystkiego dobrego ci zycze :) i bede trzymala kciuki za negatywny wynik :) dobranoc

Gość dodam jeszcze
shipp idz do tego lekarza, zrob test, i nie zaluj. Jesli nie bedziesz w ciazy zacznij brac tabletki to test Ci sie nie przyda, a jesli jestes w ciazy to test ani tyle nie bedzie ci juz potrzebny.

Gość LittlePiceOfShit
nie wiem czy sie dodal poprzedni bo ja go nie widze :O shipp zrob ten test bedziesz miec wtedy pewnosc :) ja tak samo juz sie klade dziekuje ci dodam jeszcze za wszystkie odpowiedzi :) dobranoc :) shipp trzymam kciuki za negatywny wynik oczywiscie poinformuj mnie o wyniku :) wszystkiego dobrego :)

Gość shippd
ja tobie tez zycze negatywa hehe:) noi tez spadam spac bo juz muli mnie. milo bylo pogadac dziewczyny 3 majcie sie cieplutko pozdrawiam was

Gość LittlePiceOfShit
Hej dosłownie 10 minunt temu dostalam okresu !! :D hura ! :D shipp tobie ycze tak samo tyle szczesciaa a:))

Gość dodam jeszcze
No to moje gratulacje Little, teraz pedem do lekarza, niech Cie przebada i wypisze sensowne tabletki anty. Bo chyba nie chcesz tego przezywac jeszcze raz? Pozdrawiam

Gość LittlePiceOfShit
no nie chce tyle nerwów mnie to kosztowało :) ciekawe jaki wynik wyszedl shipp mam nadzieje ze negatywny :)