Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskroniec

Drodzy Panowie nie płaćcie za Panie, bo to zły nawyk

Polecane posty

Gość Totalny kaszalot
@Zastany Zastany każdy widzi co chce widzieć.. zieeewwwww, a poza tym chwalisz się czy żalisz ? ;)

Gość Zastany Zastany
Totalna oczywiście mi odmówisz intelektu i pomysłowości. Hm... Chociaż ten wątek chyba temu zaprzecza, ale co tam. To On ma płacić i mieć możliwość pocałunków. Hmm... A z pocałunku czerpią przyjemność obie strony czy tylko meżczyźni. Będę brutalnie szczery, ale jakby istniał wybór seks, a pocałunki to bym wybrał seks. Męźczyźni nie przywiazują aż takiej roli do całowania chyba, że mają 11-13 lat i pierwsze prawdziwe pocałunki z języczkiem.

Gość Totalny kaszalot
"Jesli, przykladowo, moja dziewczyna zarabialaby duzo mniej, czulbym sie w obowiazku duzo wiecej w nia inwestowac (jak wolisz - pomagac jej). Slyszales, ze "fortuna kolem sie toczy"? Kiedys ja moge potrzebowac pomocy." Brawo ;) pochwalam ... ale i tak bym nie zerkneła nawet na faceta co zarabia 10 tysięcy, nie moja półka :D

Gość akahoakahwuoaa
Spotykam się trzy lata, w kawiarni raz płace ja raz On, to zależy i nie widzę żadnego problemu. Od samego poczatku naszzej znajomości to ja daje male upominki bo lubię jak się cieszy jak jest zadwolony. On ma swoją firmę, jeździ bmw, inwestuje duże pieniądze. Od niego raz tylko dostałam na Boże Narodzenie - pendrive i to pewnie z firmy. Żadnego kwiatka, czekoladek, prezentu, upominku. Nic. Milośc jest slepa. Aż mi siebie żal.

Gość Ten przedwczorajszy
Zastany - taka sprawiedliwosc ma sens w normalnym, zdrowym zwiazku i jesli ma sie kobiete z ambicjami. Ja pomagam jej. Ona pomaga mi. Ty zas piszesz o zwiazkach, gdzie kobieta nie ma ambicji tylko wymagania i nie stara sie by polepszyc swoj byt.

Gość Zastany Zastany
Pisałem już, że szczycę się swoim poglądem co widać:P Próbuję zrozumieć Wasz, ale nic konkretnego nie padło co by mnie przekonało. Raz czy dwa razy zostałem zaskoczony - mniejsze pensję, rytuał godowy, ale to odbiłem. Proszę sobie poszukać jak Cię to interesuję.

Gość Totalny kaszalot
@Zastany Zastany Totalna oczywiście mi odmówisz intelektu i pomysłowości. Hm... A gdzie ja tak napisałam ? chłopie ja cię nei znam, wiec się nie bulwersuj to było do ogółu :D

Gość Zastany Zastany
Ten Przedwczorajszy, ale których związków jest więcej. Jakie tutaj widzisz kobiety? Ja widzę te roszczeniowe:) Ja już mówiłem my się rozumiemy lepiej niż Nam się wydaję:) Podoba mi sie ten sam typ kobiety co Tobie. Jak opisujesz jak ma wyglądać ta wyśniona kobieta i jak ma wyglądać idealny związek to się podpisuję jak dotąd 100%. Fortuna kołem się toczy, to fakt, ale ja wolę robić jak najwięcej niż obracać się i patrzeć na pomoc innych. Po za tym meżczyźni są ambitniejsi i na takim myśleniu w 90% kobiety tylko korzystają;/ Panowie nie łudźcie się.

Gość Zastany Zastany
Do ogółu, ale ja jestem próbką, która zaprzecza temu:P A to Ty kochasz bazować na konkretnych przykładach. Nie bulwersuję się tylko dyskutuję:P

Gość Totalny kaszalot
"Będę brutalnie szczery, ale jakby istniał wybór seks, a pocałunki to bym wybrał seks. " każdy wybiera to co mu pasuje. Moga ci się nie podobać moje poglądy, ale za bardzo one tkwią we mnie bym je zmieniła. Utiwierdza mnie jeszcze w przekonaniu fakt, że męzczyźni na ogół podziwiają kobiety z ideałami. Może dlatego że w tym zbrukanym świecie, coraz mniej miejsca na nie ? ;) Żaden facet jakoś ze mna nie zerwał :D Odbijam piłeczkę

Gość Zastany Zastany
BYWALCY STOP:D akahoakahwuoaa to przykład kobiety co niby ma gest, ale wylicza czy za ten gest dostała w zamian tyle samo mniej więcej. Przypomina mi ludzi co zapraszają gości nie po to, że ich chcą mieć w tym ważnym dniu tylko, żeby się zwróciło. Oj bidulo, Ty HIPOKRYTKO JEDNA:D

Gość Ten przedwczorajszy
Ale chyba nie dyskutujemy o tym, co jest czesciej spotykane, bo to przeciez wiemy.

Gość Zastany Zastany
Totalna chcą Ci się dobrać do majtek:D Myślisz, że mój styl jest łatwiejszy? Jakbym chcial kobietę to bym wziął 300 na 3 randki i dokończył walecznego dzieła tylko ja nie traktuję kobiet jak mięso i chcę poznać jakąś ciekawą:P

Gość do zastany i przedwczorajszy
po ile macie lat ? nie mam czasu na czytanie tylu stron )

Gość Zastany Zastany
Hehe, a moja teza była generalna, ale faktycznie Ten Przedwczorajszy może przejdziemy na styl konkretny tylko zgódź się wpierw, że poległy kobiety w tej bitwie na polu abstrakcyjnym?:)

Gość Ten przedwczorajszy
Nawet jakbys przeczytal/a - to i tak nie mowilem, ile mam.

Gość Zastany Zastany
Co mój wiek ma do tego:P Może mam 5, może 30, może 99. To jest walka na poglądy, a nie na wiek:D

Gość Totalny kaszalot
@Zastany Zastany Przeczytaj mój nick, ja niestety nie jestem ciekawa :D ;)

Gość do zastany i przedwczorajszy
wlasnie ciekawi mnie wiek bo poglady starszych facetow sa inne od tych mlodych :D tak zauwazam od dawna :D

Gość Ten przedwczorajszy
Moze jestem spiacy, ale kilku stron nie czytalem, paru postow nie czytalem, a kilka razy nawet bym sie z nimi albo z ktoras z nich zgodzil.

Gość Zastany Zastany
Ten Przedwczorajszy Babeczki poległy?:D Uprzedzając pytania o zarobki:D Może mam minus 1200 - POlacy są zakredytowani straszne, może mam +1200, a może mam 5000, a może 50 000. Co wspólnego to ma z poglądami?:D

Gość akahoakahwuoaa
Zastany Zastany mylisz się, jeżell kocham to kocham bezinteresownie czytam to co piszecie i śmiać mi się chce, jak sobie wyliczacie ile kto i kiedy zapłacił za ciasteczka lub kawę. Pozatym, ktoś dla Ciebie jest ważny to sprawiasz żeby dobrze się czuł/ła, słowa w czynach powinny mieć pokrycie. Proponuje jeszcze raz przeczytać mój post ze zrozumieniem. Trzy lata, więc sam rozumiesz są ludzie i taborety.

Gość Totalny kaszalot
"Myślisz, że mój styl jest łatwiejszy? Jakbym chcial kobietę to bym wziął 300 na 3 randki i dokończył walecznego dzieła tylko ja nie traktuję kobiet jak mięso i chcę poznać jakąś ciekaw" Tutaj zaprzeczasz sam sobie .... w jednym poście mówisz że pocałunek cie nei zadowala a tutaj zaś dajesz do zrozumienia że poszedłbyś na kompromis i mógłbyś poczekać do ślubu jakby się trafiła jakas godna uwagi ahhahahahaha chłopy, chłopy :D

Gość Zastany Zastany
Ten Przed Wczorajszy moc jest w Tobie duża, ale jeszcze nie w pelni kroczysz po jasnej stronie mocy:D

Gość Zastany Zastany
Gdzie ja napisalem, żebym czekał do ślubu?:P Ja jestem szczery, swoje potrzeby mam haha Znajdź taką frazę? Jaka pokrętna intepretacja z sufitu haha

Gość Zastany Zastany
To seks wyklucza ciekawą kobietę czy jak? Czy mówienie, że ma się swoje potrzeby to stanowi o tym, że traktuję kobiety jak mięso? Nieźle. To wszyscy męźczyzni prócz impotentów to RZEŹNICY:D

Gość Totalny kaszalot
" tylko ja nie traktuję kobiet jak mięso i chcę poznać jakąś ciekawą " Myślę, ze dal takiej bys zrobił ustepstwo w pewnej aterii, bo skarb się ceni ;) (nie mówię tu o soebie rzecz jasna by nie było ) :D

Gość do Zastany Zastany
Bardzo widać że jesteś po prostu BIEDNY...ale pisz pisz dziadu bo widać ci ulży jak sobie powylewasz frustracje na kafe.

Gość Ten przedwczorajszy
Ja tez mam potrzeby - z drugiej strony potrafie nad nimi panowac. Ale nie czekalbym do slubu. Dlaczego? Slub nie jest powodem, dla ktorego warto czekac. Niedopasowanie fizyczne moze byc powodem rozczarowan po slubie - powaznych rozczarowan. Jedyny powod, jaki rozumiem, to religijny - ale podejrzewam, ze jako ateista nie dogadalbym sie z wierzaca chrzescijanka.

Gość Zastany Zastany
akahoakahwuoaa faktycznie jest pora na bajeczki, ale jest 99,99% pewność, że chcesz się wybielić. Teraz miałko piszesz, a kto komu wytykał ile i co to sobie zobacz poprzedni post. Jaka hipokryzja:D Prezenty wytyka, ile dała, skąd wziął prezent, a pieprzy o bezintersownej miłości haha Haha faktycznie ma miłość bez interesu, a to się zgadza:D