Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psca123

Pierwszy raz - następny i nadal boli

Polecane posty

Współżyłem z dziewczyną pierwszy raz bolało ją strasznie i zauważyliśmy na prezerwatywie krew, pomyśleliśmy wtedy okej wszystko wporządku nie jest już dziewicą i zadowoleni z tego wszystkiego myśleliśmy że drugi raz dla mojej kochanej będzie przyjemny lecz niestety nie. Drugi i trzeci i czwarty teraz też bolał. Taka anegdota do tego nie wiem dlaczego ale jeżeli wkładam do pochwy jednego palca jest wszystko wporządku a już dwa lub penisa bardzo ją boli. Nie wiemy co z tym zaradzić czy poprostu mamy czekać?

Gość ola1914a
Ja mam tak samo..i zastanawiam sie czy wszystko ze mną ok.;) Wiem że potrzeba czasu i wcale nie wyobrażałam sobie że zaraz będzie cudownie ale to strasznie boli...i znowu za 4 razem była krew...no i oczywiście jak narazie zero przyjemności...

Krwi u mojej dziewczyny nie ma ale ją strasznie boli... Tylko za pierwszym razem była

Próbowaliście używać żelu intymnego (np Durex) ? Boli ją cały czas, czy tylko chwilę, na samym początku? Może trzeba zmienić pozycję?

Gość jeśli dobrze znasz swoje ciało
Moja rada, bo miałam tak samo i nabawiłam się pochwicy, ale nie wiedziałam jak postępować. A więc zaniechajcie prób, bo będzie tylko gorzej, a w dodatku ona się będzie spinała, kojarzyła seks tylko z bólem i szlag trafi całe pożądanie. Zapytaj ją czy sama kiedykolwiek TAM wsunęła tampon albo palec i czy się tego nie boi/brzydzi, jeśli jest, jest ok i po prostu musi sama się porozciągać trochę placami, a potem większymi przedmiotami przez parę razy i znowu spróbujcie, ale jak tylko poczuje ból, ty się wycofaj i znowu trochę rozciągania mniejszymi przedmiotami jak Twój wacek, na przykład marchewki w kondomie czy dildo, mówię całkiem serio. Jeżeli natomiast ona sam boi się tam manipulować, a jeszcze gorzej, jak się brzydzi,to podłoże bólu jest w jej psychice i bez seksuologa się nie obejdzie. Podświadomość z jakiegoś powodu (błędne przekonania religijne, które niby może odsunęła, ale nadal tkwią głęboko, strach przed tym bólem, niedojrzałość jeszcze do seksu itp.) ja blokuje.

Boli ją cały czas niestety, znaczy to jest tak jeżeli wsunę już członka to niby ten ból ustępuję. Tak próbowaliśmy z żelem Durex. Ale niestety nie zbyt pomaga PS: ( jeśli dobrze znasz swoje ciało) Czy mógłbym prosić do Ciebie jakiś e-mail czy coś? Nie będę się wypowiadał może na całym forum.

Mówiła mi, że z tamponem ma problem bardzo ją boli i neiwygodnie jej się chodzi. Czuje się źle. Trochę jestem teraz podłamany wypowiedzią Twoją ale będziemy się starać żeby było lepiej :( Oby na dobre to nam wyszło. Nie jestem jakimś super amatorem seksu ale chce sprawiać przyjemność mojej kobiecie dlatego tutaj piszę.

Jeszcze raz pisze przperaszam, tak można powiedzieć że brzydzi się sama sobie palcem wkładać i tak dalej.

Nie tyle brzydzi się, co ma właśnie blokadę psychiczną przed włożeniem tam chociażby palca, tamopona.

Ok, ale teraz nie mam czasu, dopiero gdzieś koło 13 - 14 będę. Mój mail fałszywy, ale odbieram go:amore.love@interia.pl

Ja mogę na forum napisać, a co :P U nas była tragedia, trwała rok, ale nie wiedziałam wtedy co to jest pochwica. Mąż umiał mnie zaspokoić inaczej :P A teraz się sekujemy normalnie i o dziwo, jest to dla mnie bardzo przyjemne i mam orgazmy pochwowe, zresztą, wcześniej palcem też się dało pogmerać punkt G :P Tylko cierpliwość i ćwiczenia, i terapeuta, jeżeli sama się boi/brzydzi siebie, to nic z tego nie będzie. Ja też tak miałam, ze sama tam ni cholery tylko myślałam, ze mąż niech to zrobi, ale się tak spinałam, że jego penis napotykał ścianę :P

Sorry, nie chciałam Cię straszyć, ale jeszcze się zapytaj jej czy była u gina i jak z badaniem u niej czy się w ogóle badała. Jeżeli to nie problem, to może tez tak być, że błonę ma grubą i lepiej niech gin sprawdzi czy dokładnie wszystko się "przebiło" bo to, że nie ma krwi, to nie oznacza też, że nie będzie dyskomfortu i bólu, jak coś tak pozostawało. Od tego bym zaczęła. Ale jeśli nie była u gina nigdy i boi się tego, to znaczy psychika ją blokuje. Muszę lecieć już.

No słuchaj moja naprawdę się tego brzydzi. Jeżeli chodzi o to żebym ja np. tam palcem to ok fajnie dla niej to jest przyjemność ale np. żeby tzw. przysłowiową "minetkę" to nie. Pamiętam że zawsze mówiła że to jest obrzydliwe i wogóle. Szczerze nie myślałem że może to aż tak być poważne jak piszesz no ale niestety. Czyli jednym słowem radzisz rozciąganie?

Gość ile macie lat ?
dorosła kobieta nie brzydzi się swojego ciała

To w takim razie nawet nie rozciągnie, tylko niech ona sama się ze sobą oswoi i sama się odtyka, niech szczerze przede wszystkim z Tobą pogada, bo jak ma takie opory, to coś mi się widzi, że na ten seks to się z rozsądku zdecydowała i myślała, ze po pierwszym razie to pójdzie samo. Seri lecę, bo się spóźnię. Przyczyny musicie szukać Wy i rozkminic problem. Pogadaj z nią szczerze, może tak naprawdę nie jest jeszcze gotowa.

Dziewczyna jeszcze nie dorosła do seksu i tyle. Poczekajcie troche może.

Gość e no luzzzzzzz
To po prostu tak jest i nie ma się czym przejmować. Niektóre dziewczyny mają tak, że za pierwszym razem boli za drugim już nie, a niektóre, że za pierwszym razem boli i boleć będzie do 6 czy 7 razu.. Daj jej czas i przede wszystkim badz bardzo delikatny i czuły ! Oddała Ci się bez reszty i musisz być dla niej wyjątkowo czuły i delikatny. Z czasem to wszystko przejdzie, nie martw się ;)

To nie przejdzie póki dzidewczyna nie zaakceptuje samej siebie, skoro ona się brzydzi czy boi sama sobie palec wsadzić w tym wieku..

Gość sasaasasasa
ile lat masz a ty a ile ona? i jak dlugo jestescie ze soba?

Gość sasasasas
daj jej czas , mowie ci :) bedzie dobrze!

Gość black women bez magic
próbowałaś stosunek podpachowy nie powinnien bolić

Gość black women bez magic
tam ma ukrytą duszę młoda kobieta

Gość black bez magic
zacznij pracować to ją nie bedzie boleć bo bedzie wiedziec że jezeli zahjdzie to ja utrzymasz i dziecko a tak to się boi że ją zapłodnisz i nie masz pieniedzy ból spowodowany jest usztywnieniem a usztywnienie obawą nie chcianej ciąży weź się do nauki skończ studia i znajdz porzadna dobrze platna prace a zobaczysz ze nie bedzie miała bóli