Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnatt

podpowiedzcie.

Polecane posty

Gość nnatt

witam! mam 15 lat ,13 czerwca piescilam sie z moim chlopakiem przy czym boje sie strasznie ,ze mogl mnie zaplodnic. Miesiaczke mam zawsze okolo 20 - tak tez ja dostalam. Przed tym zrobilam test ciazowy od dwoch tygodni po 13 czerwca i wyszedl negatywny. W lipcu 7 wyjechalam za granice i bylam tam na trzy tygodnie, okres dostalam 14 lipca -ale mysle,ze to od przemeczenie i stres podroza. Ogolnie strasznie boje sie o to,ze jestem w ciazy i nie chce tego. Teraz mam jakies dziwne bulgotanie w brzuchu i pare dni temu jak nacisnelam sobie na sutek to wylecial mi jakis bialy plyn (narazie to sie nie powtarza i bylo jednorazowe). Mam brak apetytu i czesciej chce mi sie siku ale przy tym malo mi leci i przy zakonczeniu strasznie piecze. Bola mnie tez nerki i rozniez kloje mnie tak jakby jajnik,raz jeden raz drugi .Czasami przyjaciolka mowi,ze ja przesadzam i mam ciaze urojona, sama nie wiem. Zastanawaiam sie czy pojsc do ginekologa i zaplacic 200 zloty prywatnie czy znowu zrobic test? od tegoo zdarzenia minal miesiac i czy to mozliwe m,ze mam juz takie objawy?

Gość aj seu czi pego
wszystkie te objawy wskazują na ciążę

Gość mlodzirodzice
ciąża.

Gość Jozef i na
Co to znaczy, ze piesciliscie sie? I idz sie przedbadaj czy nie masz zapalenia pecherza moczowego, co do tej laktacji to moga byc zwylke zaburzenia chormonalne. Ale podalas piekne objawy zapalenia drog moczowych a na to tzreba antybiotyku.

Gość dziecko kochane ...
Ty się boisz, że Cię zapłodnił...w tym wieku powinnaś mieć zupełnie inne problemy... Prosisz o radę, to Ci powiem szczerze, że to nie jest raczej ciąża. Raczej, bo na 100% nikt Ci na forum nie odpowie... Jeżeli się denerwujesz zrób jeszcze jeden test, są dokładne, będziesz wiedziała. Z tym wyciekiem z piersi to prawdopodobnie jakieś zaburzenie hormonalne, ono też może wpływać na nieregularne miesiączki, podobnie kłócia w jajnikach... Z częstym korzystaniem z toalety i pieczeniem to prawdopodobnie coś z układem moczowym, pęcherzem, pij dużo wody, zakwaś sobie cytrynką, jedz żurawinkę, może jakieś tableteczki ziołowe sobie kup np. urosept i zobaczysz. Jak nie przejdzie to przejdz się do internisty.

Gość nnatt
1) nie wsadzil mi susiaka miedzy nogi 2)nie mial wytrysku. najpierw mu zwalilam ale nie do konca bo nie chcialam zeby doszedl i pomizial mnie nim po niej i wiem,ze jakis plyn sie wydostaje przed

Gość fluffy duffy
aha, to jakim cudem wytłumacz nam mialabys byc w ciazy?mialas biologie w szkole, wiesz jak dochodzi do zaplodnienia???????????????????? ta ciaza to chyba urojona... dziecko, wez sie za jakies ksiazki, poczytaj cos zamiast za seks sie brac tragedia no

Gość selicidao
"pomiział mnie nim po niej"....o ja pierdziele.............................

Gość Jozef i na
dziewcze ma wakacje, nudzi jej sie i zaklada glupie tematy. Wybaczcie jej bo nie wie co czyni

Gość summer bay
nawet jak cie tylko pomiział i nie wsadzał siusiaka to jesteś w ciąży

Gość qdeqdeqe
jesteś w ciąży!!

Gość madafake
Nie rozumiem z czego się śiejecie???????? Jak miałam lat 17 tez miałam podobne dylematy! Czy te sącząca wydzielina z siusiaka też ma w sobie plemniki czy tez nie. Ale nie każdemu facetowi to sie sączy! No tak jak nie każda laska ma wytrysk! To taki wyjątkowy przypadek wiesz-większośc nawet nie wie o czym ty piszesz bo im sie nie sączy i nie spotkali sie z tym wcześniej :D Zdaje się jednak że w tym mogą być plemniki także sprawdzić musisz tym testem! Są płodni i mniej płodni ludzie -dotyczy kobiet i mężczyzn Jak autorka należy do tych pierwszych to takie mizianie żywotnym nasieniem po cipce mogło jej zaszkodzić.

Gość madafake
A co do matek wypowiadających się ŻENUJĄCE JEST TO ŻE WAS TAKIE TEMATY BAWIĄ!

Gość lalasunt
tobie idiotko wyzej chyba słonce zaszkodzilo:O

Gość kgfhjkl;'
a dlaczego nas maja nie bawic? nie ma to jak posmiac sie z przygłupich debilek:D

Gość nnatt
zrobilam wczoraj test i wyszedl negatywny.