Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocny bit

Kobieta-panna

Polecane posty

Gość mocny bit

Ma ktoś doświadczenia z panią spod znaku panny? Jakie są? Wiadomo,ze nie mozna oceniać ludzi na podstawie znaku zodiaku i, że ktoś może być zupełnie inny niż charakterystyka znaku na to wskazuje, ale może coś w tym jest.

Gość Wszystkowiedząca Zocha ze wsi
Panny są tajemnicze, bezczelne, wyniosłe i ciężko z nimi nawiązać bliższą znajomość.

ja jestem panna...odczuwam ciągłą potrzebę dążenia do perfekcjonizmu i porządku, wszystko musze zawsze zaplanować. Czasem to pomaga w życiu zwłaszcza zawodoym, ale brakuje mi trochę luzu i spontaniczności...no chyba, że jestem gdzies z dala od domu i pracy ;)

Gość megi be
kumpela jest z pod tego znaku.... jest ciężka do współżycia...

Gość tez jestem spod tego znaku
panny sa troche nieśmiałe stąd może odbierane przez otoczenie jako wyniosłe i emocjonalnie zimne.Ale to tylko przykrywka,generalnie wydaje mi się,że zyskuja przy bliższym poznaniu i jeśli juz kogos polubia i zaakceptuja to są wierne i lojalne w miłości i przyjaźni.Dla bliskich zrobią wszystko,sa pełne poświęcenia i oddania, innych maja w pompie

Ja jestem panna, dokładnie perfekcjonizm, oziębłość w emocjach do ludzi obcnych

Gość ja też jestem panną
co się zgadza - to chęć dążenia do perfekcji w tym, co robię - ale na chęciach się przeważnie kończy :-) Jestem bałaganiarą, jestem impulsywna, kieruję się przeważnie emocjami - nie umiem na zimno kalkulować - ale i tak moja intuicja jeszcze nigdy mnie nie zawiodła, więc źle na tym nie wychodzę. Lubię minimalizm we wszystkim, nie lubię posiadać i nie przywiązuję się do rzeczy. Czy dla bliskich zrobię wszystko? NIE! Ale też nie oczekuję poświęcenia od innych dla mnie.

Gość specjalistka nauk wszelkich
Panny absolutnie nie są nieśmiałe, niechęć do ludzi a nieśmiałość to coś innego... Panny z moich obserwacji są perfekcjonistkami, trochę oziebłe, ciężko zdobyć ich zaufanie.