Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonapodróżnika

Niesamowity album na zdjęcia!!!

Polecane posty

Gość żonapodróżnika

Witajcie, jeśli ktoś będzie mi w stanie pomóć, to bedę bardzo wdzieczna :-) Otóż, mój mąż wygrał wycieczkę dookoła świata :-) przywiózł z niej dużo zdjęć i ja chciałabym zrobić mi niespodziankę i stworzyć album. Są to zwykłe zdjęcia już wywołane, więc potrzebuję album taki tradycyjny, ale chciałabym, żeby okładka była nietypowa. Tzn chciałabym, aby były na niej może zeskanowane zdjęcia męża? Albo popularne widoki państw w których był? Np jak opera w Sydney. Nie mam pojęcia czy można gdzieś coś takiego zamówić, pogrzebałam w necie, ale nic szczególnego nie znalazłam. Same album na zdjecia ślubne albo dzieciece :P proszę pomóżcie :)

a może taki album na zdjęcia, drukowany? na każdej stronie drukują twoje własne zdjęcie? jest gdzieś w necie, trzeba poszukać. wygląda jak książka ze zdjęciami. piękny. zaraz poszukam i wkleję ci linka.

Gość żonapodróżnika
dzięki kwiat cukini :) te fotoksiażki są super, ale jak ktoś robił zdjęcia aparatem cyfrowym, bo wtedy wysyłasz im te zdjecia i oni to "wstawiają" do tego albumu :-) a mój mąż miał zwykły aparat i zdjecia już mam fizycznie w ręce, wiec tu jest problem, bo je trezba włożyć/wkleić do albumu :-)

Gość gość
Zawsze na rocznicę ślubu dajemy sobie z mężem wykonany przez nas własnoręcznie drobiazg. Z jednej strony lubimy się w ten sposób zaskakiwać, a z drugiej zawsze oboje mamy zagwozdkę, co by tu wykombinować. W sieci natrafiłam na super sklep https://www.fantasyscrap.pl/ z akcesoriami do scrapbookingu. Znalazłam tam to, czego potrzebowałam, a także nowe inspiracje. Robienie czegoś samemu daje dużo radości i działa odstresowująco. Zdecydowanie dzięki tej metodzie zrobicie najbardziej niesamowity album ze zdjęciami.

Gość Karrrson

Jest bardzo fajne miejsce fotoetui.pl to hurtownia bardzo ciekawe miejsce, gdzie można kupić ramki do zdjęć, albumy i tak dalej. Mam od nich bardzo dużo rzeczy, jestem zadowolony, bo jakość jest świetna, estetyka także, no i wytrzymałość