Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandrusiek16

Mam 16 lat a mój chłopak ma lat 20.

Polecane posty

Hej. Wiem, że był już pewnie nie raz taki temat ale potrzebuje żeby ktoś mnie podtrzymał na duchu bo to jest jakieś piekło ;/ Mam 16 lat, jestem z chłopakiem 20 letnim od 2 miesięcy, wcześniej znaliśmy się jakoś już ze 2 lata. Moi rodzice nie mogą tego zaakceptować, że jestem ze starszym chłopakiem ode mnie mimo, że mój ojciec jest od mojej mamy starszy o 3 lata i praktycznie wymusił na niej małżeństwo kiedy miała lat 18 ;/ Mój ojciec zabronił mi się z nim spotykać, powiedział, że jak jeszcze kiedykolwiek mnie zobaczy z nim to cytuje 'obije mu morde'.... nie wiem wydaje mi się, że chodzi im o sex..że aaa 20 latek to tylko tego chce... próbowałam im wytłumaczyć, że wcale tak nie jest, że mnie nie skrzywdzi bo dobrze go znam ale nic to nie dało... wypomniałam im nawet, że nie mają za grosz zaufania do mnie skoro nie ufają mi w takiej kwestii, że niczego głupiego nie zrobię bo wiem jakie są później tego konsekwencje. Błagam doradźcie coś ;( nie chce się z nim rozstawać, jest to chłopak, w którym podkochuję się od roku, a dopiero teraz nam coś wyszło i jest naprawdę mega :(

Gość przygotuj się do nowego roku
szkolnego dziewczynko. Chłop powoli zaczyna wchodzić w dorosłe życie a Ty jeszcze mleko masz pod nosem.

Dziewczynko ;]? przygotowuję się do roku szkolnego ;) poza tym nie o taką radę mi chodziło jak się domyślasz..

Gość Lindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Twoi rodzice maja racje,Ty jestes jeszcze dzieckiem a 20 latek to juz dorosły facet,mysle zenic nie zrobisz zwłaszcza ze Twój ojciec sie nieco rzuca

Gość kakakakakakaka
A ja miałem taką samą sytuację taką samą różnicę wieku a dziś jesteśmy już rok po ślubie :D Autorko ! Mówiąc kolokwialnie - olej rodziców, wiem że to nie jest fajne i dobre ale oni nie mogą zabronić Ci szczęścia ! Ja zrobiłem tak jak Tobie mówię no i proszę :) są efekty ? Są i to jakie :p