Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrttggyyy

wrazliwy facet z tendencja do dolowania sie

Polecane posty

Gość rrrttggyyy

moj facet jest wrecz niesanowicie wrazliwy. bardzo lateo go urazic. czesto gdy powiem cos nieodpowiedniego przez kolejne x godzin jest osowialy, malomowny, smutny, jakby mial sie zaraz rozplakac. oprocz tego czesto ma nie za dobry humor, nic nie mowi, ma marsowa mine itd. czy jestescie tez w takich zwiazkach? jak sobie radzicie? dla mnie to jest trudne, bo ja sie bardzo szybko zapalam, ale tez szybko wygaszam. mam ogolnie zmienne nastroje i na trudnosci reaguje raczej zloscia, a nie smutkiem. jak sobie radzic przy tak odmiennych temperamentach?

Gość moze tu tkwi szkopół
będzie ciężko on musi dojrzeć bo jest póki co chłopcem ,a nie mężczyzną

Gość znajdz sobie dresa
co będzie Cie bił i pokarze Ci co to prawdziwy mężczyzna

Gość ołki-połki
to po co mu mówisz coś nieodpowiedniego ? chciałabyś żeby Ciebie ktoś obrażał ?

Gość rrrttggyyy
wiecie to sa takie glupoty... typu nie wiem, ze sie spoznia, a ja mu na to "no kurde znowu musialam na ciebie czekac!" tylko ze ja wezme dwa glebokie wdechy, po chwili sie przytule, powiem, ze dobrze, ze jednak dotarl i dla mnie jest po sprawie. a dla niego sprawa sie dopiero zaczyna... momentalnie zamyka sie w sobie, mowi, ze wciaz sie go czepiam, jest smutny, milczacy itd. dobija mnie to juz. staram sie powstrzymac, ale mam bardzo ekspresyjna nature i trudno mi sie non stop kontrolowac.

Gość jak bedzie
ja na@#*al to tez pewnie zle

Gość ołki-połki
a tam, pieprzysz cos. Sama piszesz, że trudno Ci sie kontrolować. Pewnie dźgasz go w czułe punkty i stad to.

Gość rrrttggyyy
tak, dzgam go w czule punkty. tylko ze on ma ich niesamowicie duzo. nigdy nie odpuszcza, nie machnie reka. kazdy jeden powod, jakies mole uchybienie, to zaczatek wielkiego dola. czy da sie tak zyc?

Gość rrrttggyyy
ale ja nie potrafie opanowac zalewajacej mnie irytacji i potrafie byc niemila. tylko ze on potem roztkliwia sie nad tym jak baba i dochodzi do siebie calymi godzinami

Gość jaaaasne :d
ciota pedal chuj nieudacznik cieple kluchy. A na powaznie, jakby wygladal swiat bez wrazliwych osob ? Autorko odpowiedz sobie sama na pytanie, z jaka kobieta wrazliwy stanowi swietna pare i uzyskasz odpowiedz na nurtujace Cie pytanie.