Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hienakkkk

ile macie pomieszczen w domu?????????

Polecane posty

Gość hienakkkk

Ja mam 15 pomieszczeń. W tym ganek, 2 łazienki, 1 kuchnia, 2 korytarze, 2 komórki, 7 pokoi. Jak jest u Was?

Gość hienakkkk
nie

Gość hienakkkk
a korytarz to nie pomieszczenie???? ;/ tam mam sofę np ;/ wieć tez sie liczy korytarze w moim temacie.

Gość ja mam 14
bez korytarzy i uwazam ze to za duzo;/ wolalabym duzo mniejszy i przytulny domek:(

Gość hienakkkk
no wypowiadajcie się. I juz podszyw z 11;24 ;/ nawet tematu normalnie jak czlowiek nie mozna zalozyc.

Gość hienakkkk
ja tez uwazam ze moj dom jest za duzy troche. U nas jest 5 osob. a ile sprzatac trzeba :(

Gość nbkgkugoui
8 pokoi 2 łazienki, 1 ubikacja 2 kuchnie garaz, kotłownia, pralnia, spizarnia, piwnica na drewno, łazienka pod tarasem , skład na drewno, poddasze ;0 260M2 ;)

Gość nbkgkugoui
AAAAA i taras i przedpokoje

Ja nie mieszkam w domu, a w bloku mamy duży salon z kuchnią, którą da sie oddzielić w razie potrzeby, duży pokój ze stołem, 3 sypialnie, przedpokój łazienkę, schowek w którym urządziliśmy pralnię, balkon i przedpokój. Jest jeszcze piwnica i garaż, ale tego nie liczę do mieszkania.

Gość Bohoboco
mam domek jednorodzinny.kuchnia,łazienka,5 pokoi.

ja mieszkam w mieszkaniu ( apartamencie ) mam jeszcze 2 miejsca garazowe, basen, ogrodek, taras, miejsce na przechowywanie pierdol

Gość Koralik ;)
Jennifer, 25 pomieszczeń w domu 160 m2? :D To rzeczywiście, po 6m2 te pomieszczenia :D HAha, ale masz klity w tym domu,

Gość hienakkkk
aaa i też mam 2 balkony :) i największe podwórko na wsi. + las który tez jest mój.

Gość hienakkkk
jennifer ja do niedawna tez nie mialam zrobionej gory. 10 lat stalo w miejscu :(

Gość qdeqdeqe
a chuj cię to obchodzi zakompleksiona gnido :P i tak mam większy dom od twojego :P

Gość andzia.99125
Ja mam 5 pokoi, korytarz, kuchnie i łazienke. i Piwnice ale nie wiem czy to sie liczy ;p

Gość Jestem ciekawy :)
Nie chce mi się opisywać wszystkich pomieszczeń więc napiszę że mam 346 metrów kwadratowych całego domu z zagospodarowaniem w tym mam na swojej posiadłości garaż na cztery samochody skansenowy domek drewniany a działka moja liczy sobie 80 arów.

u gory zamierzam zrobić pralniez suszarnią ,łazienkę i na pewno kino z projektorem i wystrojem tak jak jest w kinach a dalej nie wiem jeszcze

Gość Maluta ......
Ta, jennifer, 350m2, pokazywałaś ten dom i ma 160m2, bo go znaleźli w projektach gotowych domów :)