Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kati5

Czy w związku na początku musi być to szaleństwo?

Polecane posty

Gość Kati5

Jestem juz ok 7 miesięcy z chłopakiem. Ale od początku szału i motyli w brzuchu nie było. Jednak coś mnie do niego ciągło i ciągło, aż wyszło jak wyszło. Jestem pewna, że jest mi bardzo bliską osobą, ale właśnie tego szaleństwa nie było i nie ma. Potrafimy np. ze sobą nie przebywac dużej niż jeden dzeń. Spotykamy się praktycznie 3-4 razy w tygodniu i jakoś mi z tym dobrze, nie mam potrzeby na codzień, tak jak moje koleżanki, które jak oplota faceta to już nie potrafią wypuścić go z rąk i wszędzie razem krok w krok. Czy myślicie, że tego typu relacja bez tzw. motylków i wariactwa nawet na początku ma szansę przetrwać dłużej? czy to w ogólę miłość? jak to sprawdzić?

Gość to właśnie jest miłosćc
motylki i omdlenia to tylko w filmach! prawdziwe uczucie rodzi się długo i nie zawsze jest poprzedzone fanfarami i orszakiem, tylko przychodzi cicho, cichutko i nagle człowiek się budzi i wie, ze kocha :-)

wiesz co nie wiem jak odpowiedziec na Twoje pytanie, ja na początku miałam świra na punkcie mojego faceta on takze. Motylki w brzuchu i mnóstwo wpadek z których teraz się śmiejemy plus cudowny sex. Nie wiem jak to z wami jest ale nie musicie przebywać 24h na dobe razem skoro jest wam dobrze tak

Gość Szaleństwo musi być cały czas
bo inaczej kobieta się znudzi i zostawi faceta z powodu braku szaleństwa.

...i pójdzie do następnego i znowu będzie miała szaleństwo ??? Tak jest typ imprezowiczki... Kogoś bez głębszych uczuć, dla kogo liczy się zabawa a nie drugi człowiek...

Gość Szaleństwo musi być cały czas
czyli mniej więcej większość współczesnych dziewczyn poniżej 25 roku życia

Gość o zesz w morde.............
......ciągło i ciągło :O

Gość Kati5
Może i masz rację, że szaleństwo musi byc, aczkolwiek byłam ponad 5 lat z chłopakiem, szaleństwo było maksymalnie 2 lata, potem już nie i jak to się skończyło? rozstaniem :) Tutaj szaleństwa nie ma, ale jest mi zdecydowanie lepiej z tym człowiekiem niż z poprzednim, bardzo mnie szanuje i o mnie dba, czuje się przy nim bezpiecznie i ma podobne podejście do życia jak ja, zupelnie akceptuje jego poglądy ponieważ zgadzają się z moimi. Mamy te same cele na przyszłośc. W poprzednim związku nie miałam tego. Boję się, że przez te wszystkie aspekty które wymieniłam tylko wydaje mi się, albo chcę bardzo, żeby to była miłośc, ta jedyna. I nie wiem jak sprawdzić czy Go kocham czy po prostu pragnę kogoś z takim charakterem i takiego bezpieczeństwa jakie On mi daje :(:(:(