Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ciasteczkowa.

Przesuszona sk贸ra twarzy.

Polecane posty

Go艣膰 Ciasteczkowa.

Witam. Mam strasznie przesuszon膮 sk贸r臋 twarzy, nie wiem ju偶 co robi膰.Jak przechodzi艂am ko艂o apteki us艂ysza艂am rozmow臋 dw贸ch pa艅 kt贸re rozmawia艂y o emulsji cetaphil? M贸wi艂y 偶e jest idealna na such膮 sk贸ry i gor膮co j膮 jej poleca艂a. Co wy o tym s膮dzicie. Z g贸ry dzi臋ki za ka偶dy komentarz.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gatka235
A ja polecam emulsj臋 cetaphil o kt贸rej wspominasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dzavela
A mo偶e 偶el do suchej sk贸ry z Flosleku, ja dodaj臋 go do "zwyk艂ego" kremu. Chyba, 偶e lubisz formu艂臋 偶elu to mo偶esz nak艂ada膰 sam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akwardd
najlepiej jakies apteczce i delikatne z vit e ,vichy albo aa www.aleksandrawajnert.blogspot.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WITAJ MAJREL :)))))
POLECAM METODE OCM-POCZYTAJ W NECIE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja poleccccccccccccam
krem Bambino :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hanna660
Tak, ja emulsje cetaphil stosowa艂am trzy tygodnie i sucha sk贸ra mi przesz艂a. Polecam ka偶demu kto ma z tym problem. Tobie te偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lepiej niedrogo
Firma AA Help sk贸ra atopowa i wra偶liwa jest polska, niedrogfa i skuteczna, bo pr贸bowa艂am i przery艂am rynek od niedrogich po bardzo drogie kosmetyki. Bez parfumu, konserwant贸w, paraben贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MACROVITA
Tak samo jak nawil偶anie za pomoc膮 krem贸w wa偶ne jest nawil偶anie od 艣rodka. Trzeba pi膰 du偶o wody. Nie warto u偶ywa膰 kosmetyk贸w w kt贸rych jest po brzegi samej chemii. Kosmetyki naturalne/ekologiczne o wiele lepiej nawil偶aj膮. Cz臋sto chemia jest powodem nadmiernego wysuszania sk贸ry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lwpiwj niedrogo
Tak, warto je艣膰 du偶o owoc贸w i warzyw, a unika膰 glutenu i bia艂ka mleka krowiego - w og贸le najlepiej zrezygnowa膰 z produkt贸w mlecznych, bo jak twierdzi cz臋艣膰 lekarzy polskich -mleczne produkty nie s膮 przyjazne naszemu organizmowi, s膮 ci臋偶kostrawne, a dlatego s膮 promowane, i偶 jest to biznes - jak zreszt膮 wszystko na 艣wiecie. Ale do meritum. Warto wyeliminowa膰: - gluten, - laktoz臋 (bua艂ko mleka krowiego) lub wszystkie produkty mleczne, - kaw臋, - mocn膮 herbat臋, - ostre przyprawy, - jedzenie 艣mieciowe, - konserwanty i xanthan gum (guma ksnatanowa-zag臋szczacz), - alkohol (w贸dka - polska czysta - mo偶e by膰, od czasu do czasu przeczy艣ci), - sma偶one potrawy, - kwa艣ne potrawy - zw艂aszcza mocno kwa艣ne potrawy, - ocet, - musztard臋, - majonez, - uwa偶a膰 generalnie na produkty z octem czy du偶膮 ilo艣ci膮 kwasu cytrynowego, - napoje gazowane, - kakao, - kolorowe barwione s艂odycze. Ja wiem, 偶e tego jest du偶o i niekt贸rzy maj膮 te偶 reakcj臋 alergiczn膮 na: - papryk臋, zw艂aszcza t臋 ostr膮, - og贸rki kiszone i s艂odkokwa艣ne, - kapust臋 kiszon膮, - orzechy, - mi贸d, - pomidory, - truskawki. Sporo tego, ale co艣 za co艣. Zatrucie powietrza, wody, za du偶o chemii, za du偶o niepotrzebnych lek贸w i mamy takie, a nie inne reakcje naszych organizm贸w, kt贸re d膮偶膮 do natury.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o rany julek
polecam naturalne oleje - kokosowy, migdalowy, morelowy, jojoba itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gra偶yna567
Ja na such膮 sk贸r臋 twarzy u偶ywam emulsji cetaphil.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 petra77
Cetaphil to dobry wyb贸r, wi臋cej informacji mo偶na znale藕膰 na cetaphil.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy Galderma ju偶 tak cienko prz臋dzie, 偶e musi spamowa膰? Wsz臋dzie gdzie si臋 tylko da? Jak nie cetaphil, to rozex, to mirvaso i tak wko艂o macieju. Dejta ju pok贸j. Rzyga膰 si臋 chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zale偶y jakie przesuszenie, je偶eli odwodnienie i dodatkowo za ma艂o natluszczenia to idealny jest zabieg Thalgo Algomega Warm, list臋 salonow gdzie mozna skorzystac z teakiego zabiegu znajdziecie na stronie www.thalgo.pl/pl/GDZIE_KUPIC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale spamerstwo, ze glowa mala :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niby dlaczego spamerstwo? Nie poleci艂am konkretnego salonu. Pewnie nikt z kafeterian nie jest z mojej miejscowo艣ci. By艂am na tym zabiegu i uwa偶am 偶e jest najlepszy je偶eli chodzi o nawil偶anie a przetestwoa艂am ju偶 wiele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aha, bo spam konkretn膮 mark膮 to nie spam? a spamujecie tym sralogo a偶 si臋 odechciewa na forach wchodzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gryzakk
ja przerobi艂am ju偶 mas臋 r贸偶nych preparat贸w i kosmetyk贸w i najlepiej sprawdzi艂 si臋 u mnie 偶el curiosin- jest dost臋pny tylko w aptece.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sk贸re na calym ciele w tym twarzy najlepiej nawilzysz od srodka jedzeniem/suplemenetami z kwasami GLA i omega 3 kazdy krem na dluzsza mete tylko poglebi problem w ogole pomysl nakladanie kremow na caly dzien potem na noc jest dla skory czyms nienatrualnym za to naturalne bylo jedzenie pozywienia z duza iloscia omega 3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja rowniez polecam od srodka, omega 3, gla.. ja bralam raz olej z wiesiolka kapsulki i cere mialam super nawilzona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15.01.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 ale spamerstwo, ze glowa mala A co rozumiesz pod pojeciem spamerstwo???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To zalezy jak tarczyca funkcjonuje i jakie masz przekonania,czy Twoje kom贸rki maciezyste sa dobrze odrzywione??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy Tw贸j m贸zg produkuje wiecej hormon贸w smierci czy odwrotnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo wszystko ma znaczenie ,wszystko!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nadia39
Na such膮 sk贸r臋 najlepsze jest dobre nawadnianie organizmu i jonizator!! Ja w domu u偶ywam jonizatora non stop i co chwila pij臋 szklanki naturalnej wody mineralnej Ustronianki. Bu藕k臋 mam jak marzenie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 petra77
Nie rozumiem, temat jest wi臋c pisz臋 je艣li kto艣 ma z tym problem to NIE CZYTA i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶el apteczny curiosin i jonizator powietrza powinny za艂atwi膰 spraw臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jonizator to chyba droga sprawa? ja ostatnio zam贸wi艂am sobie w hurtowni kosmetycznej tak膮 mask臋 algow膮, kt贸ra nawil偶a - www.kontact.pl/pl/p/Kolagenowa-maska-algowa/6324 w po艂膮czeniu z dobrze dobranym kremem wida膰 popraw臋, wi臋c mo偶e w ten spos贸b jako艣 zadzia艂a膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dora藕nie mo偶esz sobie zafundowa膰 zabiegi nawil偶aj膮ce na twarz. ja je偶d偶臋 regularnie do "nad wodospadem" i korzystam z pakiet贸w nawil偶aj膮cych. dobrze jest raz na jakis czas zrobic sobie taka odnowe skory. czesto skora sie przesusza poniewaz naskorek jest uszkodzony.

Udost臋pnij ten post