Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Black Hawk Down

Możesz mi nawrzucać …

Polecane posty

nic złego w byciu hetero, to nie znaczy ze lecisz na kazde mieso bo selekcja to prawo kobiety i swieta kobiecosc tak sekciary gadajom a nazywajom to hipergamiom

1 minutę temu, Black Hawk Down napisał:

Jestem … świadoma. Ani orientacja ani płeć nie określa nikogo. 

To jest taka pocieszająca fraza, ale prawda jest bezkompromisowa w swej naturze, zarówno płeć jak i orientacja określa człowieka na multum sposobów. 

1 minutę temu, _RC+ napisał:

To jest taka pocieszająca fraza, ale prawda jest bezkompromisowa w swej naturze, zarówno płeć jak i orientacja określa człowieka na multum sposobów. 

Nie ja jestem świadoma i wypad mi z takimi tekstami. To nie średniowiecze, kolego złoty. 

Pamiętam jak byłam …. Zakochana .. te czasy nie wrócą … dlatego tak bardzo m się Sting przypomniał bo kochałam Fields of gołd albo Shake of my heart … 

Kolezanka sie wkórwiała ze za mało tanczy i ze dziadek i ze krwa to sylwester a mi sie nawet podobał to nie jest cudak...

Przed chwilą, Black Hawk Down napisał:

Nie ja jestem świadoma i wypad mi z takimi tekstami. To nie średniowiecze, kolego złoty. 

Możesz się obrażać na świat i fakty, ale szkodzisz sobie wyłącznie żyjąc w bańce fantazji i wyobrażeń kontrastujących z rzeczywistością.

To całe środowisko LPG+ definiuje ludzi wybitnie. Od znacznie wyższej skłonności do depresji, chorób natury psychicznej, saaamobójstw, niestabilności, problemów w utrzymaniu stałych związków,

By tego było mało, całe to środowisko jest wybitnie zideologizowane. Nie ma tam miejsca na polemikę, jest jeden ściśle określony system "wartości", jedyny słuszny akceptowalny nurt polityczny, a każdą opinię trzeba przyjmować jak dogmat, inaczej jest się z tej społeczności wykluczanym: Przykład: dogmat ideologiczny o słuszności szprycowania dzieci hormonami, które uważają, że czują się płcią inną niż ta biologiczna - środowisko uznaje to za wystarczający argument, a ludzie wchodzący z nimi  w polemikę, a będący częścią tej społeczności, są izolowani i odtrącani, tracą prawo głosu i poszanowania - czyli de facto mentalność typowej sekty.

• Thanks 1

14 minut temu, _RC+ napisał:

Możesz się obrażać na świat i fakty, ale szkodzisz sobie wyłącznie żyjąc w bańce fantazji i wyobrażeń kontrastujących z rzeczywistością.

To całe środowisko LPG+ definiuje ludzi wybitnie. Od znacznie wyższej skłonności do depresji, chorób natury psychicznej, saaamobójstw, niestabilności, problemów w utrzymaniu stałych związków,

By tego było mało, całe to środowisko jest wybitnie zideologizowane. Nie ma tam miejsca na polemikę, jest jeden ściśle określony system "wartości", jedyny słuszny akceptowalny nurt polityczny, a każdą opinię trzeba przyjmować jak dogmat, inaczej jest się z tej społeczności wykluczanym: Przykład: dogmat ideologiczny o słuszności szprycowania dzieci hormonami, które uważają, że czują się płcią inną niż ta biologiczna - środowisko uznaje to za wystarczający argument, a ludzie wchodzący z nimi  w polemikę, a będący częścią tej społeczności, są izolowani i odtrącani, tracą prawo głosu i poszanowania - czyli de facto mentalność typowej sekty.

Zgłoszone. 

• Haha 1

23 minuty temu, Black Hawk Down napisał:

Pamiętam jak byłam …. Zakochana .. te czasy nie wrócą … dlatego tak bardzo m się Sting przypomniał bo kochałam Fields of gołd albo Shake of my heart … 

Tutaj jakiś czub blokuje.

Myślę zwierzęta mają więcej serca od tych czubòw tutaj.

Trzeba dziękować to co było.

8 godzin temu, Fifofa napisał:

Tak.

• Like 1

9 godzin temu, Fifofa napisał:

Tutaj jakiś czub blokuje.

Trzeba dziękować to co było.

Odczytałam, ale nie mogę odpisać... 

Decyzja najlepsza z możliwych... trudna, ale właściwa. 

10 minut temu, yeya napisał:

Odczytałam, ale nie mogę odpisać... 

Decyzja najlepsza z możliwych... trudna, ale właściwa. 

Blokneli temat wiem odpisałaś.

Jakbym słyszał to na miejscu.

11 minut temu, Fifofa napisał:

Blokneli temat wiem odpisałaś.

Jakbym słyszał to na miejscu.

Wiem, że to trudna decyzja. Trzymaj się.

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się