Black Hawk Down 12 Napisano 18 godzin temu Ale ja i tak zawsze będę znała swoją wartość…. ~ before dating Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 28 Napisano 18 godzin temu Gnoju na wozek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 12 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Gnoju na wozek. Wypad ...iszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 28 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Black Hawk Down napisał: Wypad ...iszcze. Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 12 Napisano 18 godzin temu Nie lubię nudnych facetów w stylu lelum-polelum… wolę już wariatki dziewczyny… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 11 Napisano 17 godzin temu lubie nudnych ludzi, uspokajajom mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 11 Napisano 17 godzin temu chce do matrixa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 28 Napisano 17 godzin temu Ona jest bi schodziarą jak peterson. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 12 Napisano 17 godzin temu Nie jestem bi ani hetero ani les Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 11 Napisano 17 godzin temu nic złego w byciu hetero, to nie znaczy ze lecisz na kazde mieso bo selekcja to prawo kobiety i swieta kobiecosc tak sekciary gadajom a nazywajom to hipergamiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 12 Napisano 17 godzin temu Jestem … świadoma. Ani orientacja ani płeć nie określa nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 11 Napisano 17 godzin temu okresla bo obiekty w przestrzeni majom czasem płec ale nie ma czym sie jarac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 11 Napisano 17 godzin temu Chiralność cząstek niezłe jaja nie wiem czy rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 28 Napisano 17 godzin temu Nom. Wcale xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 139 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Black Hawk Down napisał: Jestem … świadoma. Ani orientacja ani płeć nie określa nikogo. To jest taka pocieszająca fraza, ale prawda jest bezkompromisowa w swej naturze, zarówno płeć jak i orientacja określa człowieka na multum sposobów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 12 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: To jest taka pocieszająca fraza, ale prawda jest bezkompromisowa w swej naturze, zarówno płeć jak i orientacja określa człowieka na multum sposobów. Nie ja jestem świadoma i wypad mi z takimi tekstami. To nie średniowiecze, kolego złoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 12 Napisano 17 godzin temu Pamiętam jak byłam …. Zakochana .. te czasy nie wrócą … dlatego tak bardzo m się Sting przypomniał bo kochałam Fields of gołd albo Shake of my heart … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 11 Napisano 17 godzin temu Kolezanka sie wkórwiała ze za mało tanczy i ze dziadek i ze krwa to sylwester a mi sie nawet podobał to nie jest cudak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 28 Napisano 17 godzin temu Pseudooswiecenie. Jeszcze dodaj skaj iz de limit i każdy może wszystko xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 12 Napisano 17 godzin temu Ja ci dam różowe , ja ci dam … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 139 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Black Hawk Down napisał: Nie ja jestem świadoma i wypad mi z takimi tekstami. To nie średniowiecze, kolego złoty. Możesz się obrażać na świat i fakty, ale szkodzisz sobie wyłącznie żyjąc w bańce fantazji i wyobrażeń kontrastujących z rzeczywistością. To całe środowisko LPG+ definiuje ludzi wybitnie. Od znacznie wyższej skłonności do depresji, chorób natury psychicznej, saaamobójstw, niestabilności, problemów w utrzymaniu stałych związków, By tego było mało, całe to środowisko jest wybitnie zideologizowane. Nie ma tam miejsca na polemikę, jest jeden ściśle określony system "wartości", jedyny słuszny akceptowalny nurt polityczny, a każdą opinię trzeba przyjmować jak dogmat, inaczej jest się z tej społeczności wykluczanym: Przykład: dogmat ideologiczny o słuszności szprycowania dzieci hormonami, które uważają, że czują się płcią inną niż ta biologiczna - środowisko uznaje to za wystarczający argument, a ludzie wchodzący z nimi w polemikę, a będący częścią tej społeczności, są izolowani i odtrącani, tracą prawo głosu i poszanowania - czyli de facto mentalność typowej sekty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 12 Napisano 17 godzin temu 14 minut temu, _RC+ napisał: Możesz się obrażać na świat i fakty, ale szkodzisz sobie wyłącznie żyjąc w bańce fantazji i wyobrażeń kontrastujących z rzeczywistością. To całe środowisko LPG+ definiuje ludzi wybitnie. Od znacznie wyższej skłonności do depresji, chorób natury psychicznej, saaamobójstw, niestabilności, problemów w utrzymaniu stałych związków, By tego było mało, całe to środowisko jest wybitnie zideologizowane. Nie ma tam miejsca na polemikę, jest jeden ściśle określony system "wartości", jedyny słuszny akceptowalny nurt polityczny, a każdą opinię trzeba przyjmować jak dogmat, inaczej jest się z tej społeczności wykluczanym: Przykład: dogmat ideologiczny o słuszności szprycowania dzieci hormonami, które uważają, że czują się płcią inną niż ta biologiczna - środowisko uznaje to za wystarczający argument, a ludzie wchodzący z nimi w polemikę, a będący częścią tej społeczności, są izolowani i odtrącani, tracą prawo głosu i poszanowania - czyli de facto mentalność typowej sekty. Zgłoszone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 232 Napisano 17 godzin temu 23 minuty temu, Black Hawk Down napisał: Pamiętam jak byłam …. Zakochana .. te czasy nie wrócą … dlatego tak bardzo m się Sting przypomniał bo kochałam Fields of gołd albo Shake of my heart … Tutaj jakiś czub blokuje. Myślę zwierzęta mają więcej serca od tych czubòw tutaj. Trzeba dziękować to co było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsar ma małego dzyndzla 1 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Black Hawk Down napisał: Zgłoszone. Lecz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 62 Napisano 8 godzin temu 8 godzin temu, Fifofa napisał: Myślę zwierzęta mają więcej serca od tych czubòw tutaj. Tak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vyciek vaginalny 1 Napisano 8 godzin temu bardzo dobrze zgałszaj żydofila hiv+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 84 Napisano 7 godzin temu 9 godzin temu, Fifofa napisał: Tutaj jakiś czub blokuje. Myślę zwierzęta mają więcej serca od tych czubòw tutaj. Trzeba dziękować to co było. Odczytałam, ale nie mogę odpisać... Decyzja najlepsza z możliwych... trudna, ale właściwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 232 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, yeya napisał: Odczytałam, ale nie mogę odpisać... Decyzja najlepsza z możliwych... trudna, ale właściwa. Blokneli temat wiem odpisałaś. Jakbym słyszał to na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 84 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Fifofa napisał: Blokneli temat wiem odpisałaś. Jakbym słyszał to na miejscu. Wiem, że to trudna decyzja. Trzymaj się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach