Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciasteczkowa.

Przesuszona skóra twarzy.

Polecane posty

Gość nimik33
Poczytajcie sobie na temat cetaphilu, najlepiej na stronie cetaphil.pl

Gość gość
o, spamerska dzivvka Galdermy znowu działa? :O

Gość klaudetta40
Byłam na stronie dzięki, bo szukam właśnie czegoś takiego!

Gość gość
Ja również miałam bardzo przesuszoną twarz, z ktorą sama już sobie nie umiałam poradzić. Trafiłam do salonu Beauty Premium w Poznaniu i miałam zabieg nawilżający z witaminą C i czymś jeszcze, nie pamiętam nazwy zabiegu. Bardzo polecam, bo efekt końcowy był niesamowity- nigdy nie miałam aż tak gładkiej twarzy.

Gość blanka9XX
Bardzo dobra emulsja, też używam i jestem bardzo zadowolona, Cetaphil jest świetny!

Gość gość
KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!! KUUURWAFIL spamerska piizdo!!!