Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna co ma dość ...

to ki jest koniec

Polecane posty

Gość taka jedna co ma dość ...

Jesteśmy z sobą 10 lat po Ślubie 6 lat. Nasze małżeństwo miało naprawdę mnóstwo kryzysów.ale jakoś przebrnelismy,może to ja przebrnelam bo jemu to juŻ pewnie wszystko jest obojetne.2x poronilam nie mogłam na niego liczyć bo w tym czasie wolał pić wódkę.to nyloe6 i 5lat temu.miało być rozstanie ale dałam sz anse ,wybrał mnie nie pije 4 lata.mamy dwójkę wspaniałych dzieci.od lutego zaczęliśmy wynajmować mieszkanie.on ma dobre zarobki.ja 1100 źli ostatnio ciągle klocimy się o pieniądze,on mnie cały czas rozlicza,nie pamiętam kiedy kupił mi jakiś ciuchy, że swojej wypłaty mam płacić połowę za czynsz,połowę za przedszkole syna,dodać telefon,internet,telewizor ,nie zostaje mi nawet połowa.w domu nie ma go od pon do piątku ,więc gdy ja w pracy dziećmi zajmują się moi rodzice cię (on się do nich nie oddzywa) czasem wiezie im dzieci zostawia pod bramą i odjeżdża.wcZoraj wzięłam dzieci i pojechałam do mojej siostry oczywiście sama bo on do niej też się nie oddzywa,przyjeżdżam a on właśnie pojechał zatankować samochod

Gość taka jedna co ma dość
Tak jakby wcześniej miemógł tego zrobić,cały d,iem miał wolny,ale E to nie wszystko w domu syf,brud,smród.pranie nie zdjęte,okno otwarte,firanka tańczy za oknem,zabawki dzieci porozwalane,śmieci w koszu gnija(upał) .no poprostu byłam tak wściekła że czekałam na niego z niecierpliwością. Przyjechał no i się zaczęło,zaczęłam sie drzec że jak jego nie ma to w domu jest czysciutko,pomimo tego że pracuje,że dzieci itd,stwierdzil,że w pracy tylko siedzę ma dupie więc mogę w domu pozapierdalac. Ja na to że nie parobkiem jego nie będę i wyprowadzał się do rodziców,on że jak sobie życzysz.nie mam jeszcze wypłaty,nawet złotówki w portfelu,a pn nawet dla dzieci ns jedzenie nic nie zostawił.chyba to wkońcu pizne.co myślicie?a może to żemną jest coś nie tak.

Już dawno bym go zostawiła,nawet do rodziców nie chciałabym iść bo mój ojciec znów by się martwił że się klocimy,że dzieci się patrzą,ale u nas w mieście tak ciężko z wynajęciem czegoś.

Nic nie doradzicie?

Bardzo was prosZę doradzicie mi coś bo właśnie rozmawiałam z bardzo wierzaca kkolezankai ona doradzila mi trwać w tym malzenstwie pomimo wszystko bo mamy błogosławieństwo boga.

Bardzo proszę o pomoc. Bo niewiem co mam robić.

Gość dddzonaaaa
podaj go o alimenty, jesli kasa jest problemem :o jeśli się wkurwi i od Ciebie odejdzie i tak nic szczególnego nie stracisz

No,ale cZy ktoś mi te alimenty wypłaci skoro nie mamy nawet separacji. No Kw powiedzcie on ma 8.000 miesięcznie ja 1100. A on jeszcze wyciąga obecnie na mieszkanie itd.pozatym jesteśmy w trakcie budowy tzn on jest bo ja nie mam nic do tego konto ma na siebie a mi zabrał upoważnienie.czuje się tak jakbym mu była potrzebna tylko do sexu prania,gotowa nią prasowania

Sory za te literowki.piszę z kom

kurczę czemu nikt mi nie chce nic doradzić