Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to napisac

Jak zapytac co jest miedzy nami

Polecane posty

Gość jak to napisac

Spotkalismy sie tylko 3 razy - dwa razy na noc- wiadomo seks ale ja nie chce tylko sexu zastanawiam sie jak mam go zapytac , powiedziec/przekazac ze ja nie chce tylko seks ukladu ze jestem otwarta na zaczecie zwiazku on wczesniej wspominal - czas pokaze ,ale ile czasu???

Gość 1212412
poczekać po prostu

Gość jak to napisac
na co? spotykac sie , kochac a pozniej sie okaze,ze 'ja nic nie planowalem ani nie obiecalem'

Gość jak to napisac
nie jestem zbyt cierpliwa ja wole tak kawe na lawe

Gość 1212412
"spotykac sie , kochac a pozniej sie okaze,ze 'ja nic nie planowalem ani nie obiecalem'" ale i tak już właśnie to robicie, więc jak może być gorzej?

Gość badylloo
"ja wole tak kawe na lawe" Chyba jednak nie wolisz, skoro boisz się go spytać. Swoją drogą - osobiście wątpię w narodziny związku, który zaczął się od seksu.

Gość Dałaś dupy od razu
i masz czelność pisać, że chcesz czegoś więcej???!!!

Gość czop456
hehe i tak nic z tego nie bedzie bo za szybko dupy dałas,twój błąd

Gość Teraz to seks układ
i najwyraźniej tak Ci się to podoba skoro takie masz z nim relacje. Z drugiej strony : Seks to nie jest nic poważnego?

Gość Teraz to seks układ
Jak facet tak szybko ma seks to po co ma się deklarować, po co zmieniać to coś w poważnego? Seks ma? Ma! więc po co coś zmieniać??? Tak mu pasuje.

Gość jak to napisac
nie, mowilismy o tym,ze jesli ma byc to jend anoc tydzien etc to lepiej tego nie zaczynac w ogole i nie 'kochac sie' teraz chce wiecej -to proste ja tez chcialam seksu, teraz chce czegos wiecej, i nie chce dalej sie umawiac bez czegos wiecej niz czystego seksu

Gość jak to napisac
no i ok,. jesli seks to wszytsko czego on potrzebuje to ja sie wypisuje z tego a to,ze mial seks? ja tez mialam :)

Gość fkdjdfg5r45
Zrozum kobieto! Jak dasz facetowi za szybko seks to 90 % z nich przestaje chcieć jakiejkolwiek kroki podejmować by iść dalej bo po co? seks jest jest a dla niego to wystarcza.

wchodzac w taki układ sama pokazałaś mu, że się nie szanujesz. Który facet chciałby taką laske na stałe?

Gość fkdjdfg5r45
może miałaś seks ale Ty chcesz czegoś więcej a jak dasz facetowi seks tak od razu to się przyzwyczai do braku zobowiązania względem Ciebie czyli powstanie luźny związek czy seks układ jak ktoś wyżej pisał też.

Gość jak to napisac
ja pieprze a dlaczego dziewczyna daje a facet to co? ja chcialam to mialam. tyle

Gość czop456
a mozesz dawac ile chcesz,ale potem nie płacz że żadnej nie chce z Toba trwałego zwiąkzu zbudować,no niesttety juz tak jest że faceci nie lubią łatwych

Gość fkdjdfg5r45
Jak dajesz się od razu to nie licz, że on pomyśli o czymś poważnym. Dla niego to tylko seks.

Gość jak to napisac
dawac? ja bralam tez, ludzie zrozumcie w koncu,ze my tez mozemy brac a nie dawac . Polski ciemnogrod..

ale facet jest juz tak debilnie skonstruowany, chce zdobywac. Jeśli sama podasz mu się na tacy to jak ma to robic? Jedyne rozwiązanie to powiedzieć mu wprost jakie są Twoje oczekiwania, bez owijania w bawełnę i jakichś śmiesznych aluzji. Jesli na to nie pójdzie to daj sobie z nim spokój, olej go, jeśli sam przyjdzie po pewnym czasie, znaczy, że chce z Tobą byc bo coś do Ciebie czuje, jeśli nie, to szukaj innego, bo i tak z tego by nic nie było :)

Gość ronaldinio
do seksu można dziś wziąć praktycznie każdą ale związek buduje się z porządną kobietą.

zgadzam się z ronaldinio :) seks to tylko seks, i masz racje, że Ty tez bieżesz, ale takie już mamy niesłuszne i głupie stereotypy, że laski takie które same się podkładają do lóżka to dziwki, a faceci w tych samych sytuacjach to juz ogiery

Gość jak to napisac
ok napisalam mu otwarcie - ja wiem czego chce i chcialam jesli on powie,ze niestety nie jest gotowy czy cos- podziekuje. nie zaprzecze jednak,ze mialam przyjemnosc . dlaczego mialabym sie powstzrymywac od czegos czego pragne? bo ktos mi powie,ze jestem latwa??? dajcie spokoj. jesli nie bedzie nic z tego to bede miala conajmniej mile wspomnienia.

Gość jak to napisac
kolejna sprawa to taka,ze nie z kazdym ide do lozka. to jest jeden z wyjatkow. zobaczymy

Gość jak to napisac
napisal,ze jeszcze nie wie, bo to za wczesnie. wiec chill out ;)

Gość defafetino
"już mamy niesłuszne i głupie stereotypy, że laski takie które same się podkładają do lóżka to dzi**i, a faceci w tych samych sytuacjach to juz ogiery" 1. kobiety wymagają doświadczenia seksualnego od faceta więc on je zdobywa 2. Ogiery mówią o sobie tylko faceci którzy tak postępują i ewentualnie kobiety w łóżku po udanym seksie " ale ty jesteś ogierem"

Gość hahah od razu do wyra
i taka święta nie z każdym idę do łóżka uważaj bo uwierzymy :P

po co z nim poszlas tak od razu do łóżka? jak facet mowi "czas pokaże" to on już wie ze nic z tego nei bedzie ! po co tak szybko mu sie oddalas! teraz nie wróze nic dobrego, pewnie on teraz za bardzo nie proponuje spotkan??