Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to napisac

Jak zapytac co jest miedzy nami

Polecane posty

Gość smokinweed
Dobrze zrobiłaś, napisz nam co on na to odpisał :)

defafetino: ja jak najbardziej ejstem za tym, żeby facet się wyuczył na kimś innym a mi dał to co najlepsze :) Ale tez nie jestem za tym żeby skakał z kwiatka na kwiatek, ucząc się :P Bałabym się chorób wenerycznych i tego, że ze mną postąpi tak samo. Idealny facet to taki, który przeszedł przynajmniej jeden trwały związek:)

Gość smokinweed
cholera, dupek z niego :) jeszcze nie wie, to nie wrózy nic dobrego

Gość jak to napisac
ze jest za wczesnie aby cos wiedziec - i ja sie z nim zgadzam szczerze mowiac tylko co teraz?? co napisac? ja tez mysle,ze nic z tego nie bedzie

Gość jak to napisac
no co teraz? napisac,ze powinnismy przestac sie spotykac? przestac uprawiac seks? zakonczyc znajomosc an amen?

Napisz mu, że dla ciebie nie jest za wcześnie, chcesz poważnego związku, skoro nie możesz go stworzyć z nim to musisz mu podziękować za "układ seksualny" i układac sobie życie z kim innym. Kobieta nie facet, oprócz seksu potrzebuje czułości i bezpieczeństwa :) a On Ci go nie jest w stanie dac

Gość jak to napisac
racjonalna, masz racje, ale on mi nie obiecywal niczego. wiec jak aj wyskocze z 'powanym zwiazkiem ' to nic raczej z tego nie bedzie on od miesiaca zabiegal o spotkanie, pytal czy widuje sie z innymi etc ale ja przekonalam sie,ze nie chce seks ukladu moze po prostu nic nie pisac poczekac na niego a moze pogadac aby zakonczyc to w raczej przyjacielskich warunkach no ale juz zgodzilismy sie,ze nie mozemy byc znajomymi

Gość ej ej ej ej
racjonalna90 "Kobieta nie facet, oprócz seksu potrzebuje czułości i bezpieczeństwa" Trochę przeginasz pałę. Mężczyźni też potrzebują miłości , czułości, i bezpieczeństwa.

Gość Autorka chciała seksu
bez zobowiązań skoro tak szybko poszła do łóżka to ewidentny sygnał dla faceta.

Gość jak to napisac
ok tak- chcaila tego tak jak i on. ale tyle , nie bede urawiala seksu z kims bez zobowiazan wiecej. chce czegos wiecej a w tym wypadku moze byc to niemozliwe

haha faktycznie, sa na tym świecie też porządni faceci :) którzy równiez potrzebują czułości i bezpieczeństwa, ale gdzie takich szukac? najwyraźniej chłopak autorki postu do takich nie nalezy :P

Gość jak to napisac
ja wiem,ze nie najlepszym sposobem jest sex tak wczesnie ale bylo minelo , ja nie zaluje, teraz tylko kwestia czy cos dalejz tego bedzie - watpie

Gość jak to napisac
hej dziewczyny co mu napisac?? 1.spotykajmy sie bez sexu i zobaczmy? 2. chce to zakonczyc 3. powiedziec aby sie zastanowil czego chce

Gość jak to napisac
:/

Gość jak to napisac
napisalam przepraszam,ale ja potrzebuje czegos wiecej niz asamego seksu

Nic mu nie pisac? Jak mu będzie zależało to się sam odezwie i Cię gdzies zaprosi czy coś i to nie na seks

Gość jak to napisac
jak odpisze to dam znac mysle,ze to koniec chyba,ze napisze -sprobujmy ,ale nie amm nadziei

Wiesz nadzieje zawsze można mieć. Ja z moim facetem tez sie spotykaliśmy tylko na sex, bardzo długo, az zamieszkaliśmy razem.

Gość jak to napisac
Marika a jednak sie da ;) tylko,ze ja wole sie zngazowac, miec kogos kto sie o mnie martwi itd a nie tak tylko spotkac sie w weekend , 'pokochac' i do domu

Gość jak to napisac
napisal : mielismy seks tylko raz!

Pisałaś ze 2 razy:D To może jeszcze jest nadzieja, chociaż nie do konca rozumiem jego ssmsa.

to ja już w ogóle nie rozumiem, myślałam że chodzi o trochę inny rodzaj relacji :P myślałam, że to już jakiś czas trwa :P

moim zdaniem jego es mozna tlumaczyc "tylko raz seks uprawialismy, wiec czego Ty kobieto ode mnie chcesz!?"