Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię Jabłka

cała prawda odnośnie wielkości penisów

Polecane posty

Gość lubię Jabłka

słuchajcie-ostatnio oglądam sobie jakąś komedię na polsacie z Adamem Sandlerem i tam był tekst życia- on pyta się dwóch lasek"słuchajcie,jak to jest z tymi penisami,rozmiar jest serio taki ważny"?,a one do niego"właśnie tak zawsze się zastanawiamy bo ja lubię duże a ona olbrzymie"hahahahahah:D.Taka prawda,sama lubie wielkie,nie ma co.

Gość Miksujący
Polacy mają większe od części murzynów. Ja mam 15cm w obwodzie i tyle ma mniej niż 15% murzynów

Gość Bohoboco
nie mowimy tutaj chłopcze o obwodzie łydki:)tylko członka.

Prawdę mówiąc i nie chwaląc się, to mnie ten problem nigdy nie dotyczył, natomiast z opowiadań kobiet wiem jakie niektóre potrafią być podłe wobec facetów, którzy nie mają zbyt dużo w spodniach. Tak więc moim zdaniem dla większości jednak wielkość ma znaczenie, no ja przynajmniej nie znam takiej co by powiedziała, że woli mniejszego od większego. Takie życie.

Gość Prawdomówny Sqrwiel
Prawda to jest taka, że baby lubiące wielkie(18+) kutasidła to zwykłe obleśne szmaty :) normalna zajada się 15cm kutasiskiem jak najlepszym deserkiem - i nie polemizujcie szmaty ze mną lepiej !

Gość Bi Wrocuś pasywny
Mściowoju - mniami Twój jest :D jestem bi pasywem z wrocka i chetnie bym CI go possał z polyczkiem i wylizał jaja - lubisz tak?

Gość Koń jest ok
Jak facet ma małego to nie facet a chłopiec. Szanująca sie kobieta nie ruszy mniejszego niż 17 na 15

Gość Koń jest ok
widać że masz jakieś pedofilskie ciągoty skoro uważasz, że kobiety powinny się poniżać z właścicielami chłopięcych narządów płciowych. Może zaraz zaproponujesz aby kobiety mogły się bzykać z 11-latkami? Oni przecież zwykle mają mniejsze niż te 17 na 15.