Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 30, 2012 ekhm a więc: Na skraju łóżka siedzi brodaty mężczyzna i twarz skrywa w dłoniach. Bije od niego rozpacz pomieszana z gniewem i bezsilnością. Za nim na łóżku półnaga młodziutka dziewczyna kładzie mu rękę na ramieniu i mówi "kochanie, to normalne że kobieta w takich chwilach krzyczy "o Boże!..." ... ale Józefa to nie pocieszyło... no a teraz linkełe to piosenki http://www.youtube.com/watch?v=PuNxpykpRo0&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vivinivienna Napisano Lipiec 30, 2012 wypierdalaj głupia kurwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rfesf50 Napisano Lipiec 30, 2012 znowu jakis kastrat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomek1995_ Napisano Lipiec 30, 2012 żart poniżej poziomu podłogi :o w którym miejscu nalezy sie smiać? :o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 30, 2012 natychmiast po przeczytaniu wybitnej płenty tegoż żartu nalezy się śmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość melkee Napisano Lipiec 30, 2012 jezu jaki suchar:o:o:o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gratuleee Napisano Lipiec 30, 2012 sam to wymysliles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość melkee Napisano Lipiec 30, 2012 sam wymyślił, a że posiada tylko jedna szarą komórke to wyszło ot takie gówno :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.Menopauza Tutaj Napisano Lipiec 30, 2012 Łapicki mówi w niebie do Boga: przez yebaną sklerozę, zaruchałem sie na śmierć, dobry Panie Boże..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 30, 2012 czyli mam rozumiec ze wams ie podoba?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 30, 2012 a piosenka tez taka dobra jak mój żart? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twój żart jest taki sam Napisano Lipiec 30, 2012 chujowy jak i ty:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julka512 Napisano Lipiec 30, 2012 dno i wodorosty :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 30, 2012 hej jesli chcecie moge opowiedzieć jeszcze jeden:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach