Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynnna23445

czy ja tam pasuje???????????????????????????????

Polecane posty

Gość Justynnna23445

nie jestem po studiach, tylko po studium administracyjnych, ale ciocia załatwiła mi prace na dwa miesiace, na zastepstwo za pewna dziewczynę w bardzo dużej firmie prawniczej- mnostwo adwokatow, radcow, noatiuszow - ogólnie taka smietanka, wszyscy eleganccy, bardzo dobrze ubrani itp dużo tez aplikantow itp wiec tak na poczatku bo jak weszłam to wszyscy na czarno, czarno-biało, kobiety proste paznokcie, bardzo proste fryzury, ale widac ze ubrania z dobrych sklepów, a ja wyskoczyłam z różową torebeczka w cekinki , i złote wysokie buty, wiec juz wzrok wszystkie dziewczyny na moje buty- z pytanie czy mi bedzie wygodnie... raz jak mecenas cos od mnie chciał to tak sie zestresowałam, ze wstajac tak gweałtownie odsunelam krzesło na kółkach ze az poleciało na inna laske ;/ innym razem była jakas rozmowa, mnie tez zaprosili i pilam sobie kawet, wszyscy normalnie wyciskaja taka smietanke do kawy, a ja wyciskam i pach wszystko sie rozprysło ale nie do mojej kawy a po stole ;/ innym razem był ntaki facet który ukończył aplikacje i przynosił po takich merci i rozdawał, kobietom do tego po takiej róży dał , wszystkie dziewczyny subtelnie podziekowaly i dały calusa w policzek i on do mnie; w sumie ty tez tu pracujesz, prosze... a ja jak zobaczyła cala czerwona i na głos; jezzzzzzzzzzuuuuuuuuu dziekuje, boskheeeeee nie trzebały , masakra yeah yeah zaczełam mu tam życzyć szczescia jak głupia njakaś a inni sie patrzą na mnie jak na idiotke . dlaczego ja sie tam tak maram, nie chce a i tak samo wychodzi

Gość nmwndk
troche wioche pokazalas

Gość rekkrekmrtrkmtrkj
Dlaczego tworzysz historyje a'la legalna blondynka ? :o