Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summergirl

czas na zmiany

Polecane posty

Gość summergirl

Witam, jestem Olga, mam 18 lat i postanowiłam zmienić swoje zycie.. postanowiłam tu napisać poniewaz ogladałam inne posty i widze jak ludzie tutaj wspieraja innych, mam nadzieje na jakiś odzew. kiedyś wszędzie było mnie pełno.. chodziłam na imprezy, spotykałam sie z kumpelami. flirtowałam z chłopakami. a teraz wszystko sie zmieniło.. a więc tak. w ostatnim czasie sporo przytyłam.. nie wychodze z domu.. jedyne co to spotykam sie chłopakiem .choć juz do niego tez mam straszne nastawienie . jestem marudna, ciagle spie i nic mi sie nie chce. postanowiłam wszystko zmienić.. nie wiem jeszcze do konca jak ale na poczatek musze zgubić zbedne kilogramy.. dieta kopenhaska kiedys mi pomogła wiec teraz tez od niej zaczne aby mieć motywacje w kilkogramach na dalsza diete. + bede cwiczyć. orbitrek, rower, na playu fitness. musi się udać. musze zaczac wychodzić. z kolezankami i wgl robić coś ze swoim zyciem... ostatni rok liceum. przeciez nie moge się tak marnować. jakieś rady ? wsparcie? pozdrawiam Olga