Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dieta slim fast

wakacje sie zaczely i gimgowna atakuja

Polecane posty

Gość przynajmniej mozna pośmiać
sama tak się zachowujesz ;) a nawet od tych gim... wiele gorzej

obrazilam kogos ? nie z gimgownami rozmawiam na ich poziomie bo sie obawiam ze tylko jezyk brukowy rozumieja a ty co sie czepiasz? z czym masz problem ?

Gość menta12
przestań pieprzyć i nie zaśmiecaj portalu ;)Nara szpara

juz niedlugo wrzesien i wroca grubasy do szkoly gdzie znow stana sie posmiewiskiem rowiesnikow wybaczam ci ze piszes te pierdoly bo caly rok mieli z cebie polewke no ulzyj sobie ulzyj inni opalaja sie w egipcie a ty siedz na kafeterii i niech ci zal dalej dupe sciska

Gość menta12
w przeciwieństwie do Ciebie ważę 53 kg na 165 wzrostu ;P

Gość aaaaaaarwena
Dieta slim fast ty za to idź do psychiatry, bo nie wysłałaś ani jednej swojego zdjęcia o tym jak schudłaś tylko ściemniane zdjęcia modelek z zamazaną twarzą , głupia cipo nabierasz ludzi

Gość lkjgds
Waka cje to juz blizej konca hahaha zaczelt sie pewnie wczoraj haha

Gość robisz reklamę syfu
sama go żryj albo zmień forum do reklamy

Gość robisz reklamę syfu
lkjgds Waka cje to juz blizej konca hahaha zaczelt sie pewnie wczoraj haha pewnie ona całe życie w zakładzie zamkniętym dla [sychicznie chorych to nie ma pojęcia kiedy się zaczynają wakacje

slim fast zazdroszcze ci bo ostatnio mialam w biodrach 88 cm jak mialam 7 lat i tata mnie wtedy popychal w dupsko a teraz nie chce i jestem zla

poza tym widzialam twoje zdjecia i jestem naplona na ciebie bo jestem tepa lesba ale mi gimgowna tak mamy ja i ta cala reszta pasztetow mowimy ze jestesmy piekne i szczuple a to nie prawda jestesmy lochami heh cale nasze zycie jest do dupy

Gość oj chyba ktoś sie wkurzył
tak wiemy ,że ci kaszanka utknęła nie tam gdzie trzeba haahaahaaaa

a wczoraj na imprezie w remizie syn soltysa chcial mnie po cycku pomacac a ja go wypchalam skarpetkami o boze jeszcze smierdzacymi i mi ta skarpeta wypala i wstyd taki no!! zazdroszcze wam wy nie wiecie jak to jest byc wstertnym samotnym niczym wypierd mamuta pasztetem

a wczoraj na imprezie w remizie syn soltysa chcial mnie po cycku pomacac a ja go wypchalam skarpetkami o boze jeszcze smierdzacymi i mi ta skarpeta wypala i wstyd taki no!! zazdroszcze wam wy nie wiecie jak to jest byc wstertnym samotnym niczym wypierd mamuta pasztetem

ja se mysle ze to wasza wina ze mam jojo nagadalyscie mi kurwa bzdur i bylam na diecie 30 kcal pol roku i mam jojo moje wymiary udko 66 cm dupsko 120 cm cipa jak wiadro szyja 60 -mam blizny po tym jak sie w stoeole wieszalam jak syn soltysa zlapal mnie za cycek na potancowce w rodzinnej wsi kopytkowo

Gość hahaha lachane brawo
dla was sie teraz wakaje zaczely bo tepaki powtorki pisaly hehe ne poszlo wam a teraz spierdalac z forum

Gość ja ci pomoge sluchaj
aj szkoda slow jak dieta slim fast jest gruba to ja jestem chuda :p jezyk brukowy i sie czepiaja wiecie ze to jakas tlusta locha pisze? nie mogla schudnac i sie wyzywa uroki kafeterii ale niektore teksty dobre

Gość ooo boshhe
idiotki zasrane ignorujmy te durne wpisy i robmy swoje dalej-my chudniemy one nie wiec nie zaprzatajmy sobie glowy moze to wkurzona diomendi wrocila z jojo hehe bo gdzies zniknela

Gość Ginger16
to ja pisalam przepraszam teraz sie boje ze ktos mnie pozna po ip taki wstyd grycanki tez sa grube-juz sie nie odchudzam i tak bym nie dala rady bo probowalam setki razy waze ponad 90kg ale trudno moge byc samotna do konca zycia kupie sobie kota jeszcze raz przepraszam juz nie bede zasmiecala

Gość Ginger16
to ja pisalam przepraszam teraz sie boje ze ktos mnie pozna po ip taki wstyd grycanki tez sa grube-juz sie nie odchudzam i tak bym nie dala rady bo probowalam setki razy waze ponad 90kg ale trudno moge byc samotna do konca zycia kupie sobie kota jeszcze raz przepraszam juz nie bede zasmiecala

Gość Ginger16
nie wiem co ze mna bedzie nie mam juz sil dlaczego wy tak krytykujecie? ja nigdy ne bylam zgrabna szczupla ...wy nie wiecie jak t jest byc wysmiewana przez cale zycie a chcialam wygladac jak czlowiek w odnych ciuchach z sieciowek aele nie zlecialy sie matki polki i zaczely mnie zniechcecac jestescie bezlitosne chudniecie po 9 kilo i jestescie laski ja bym musiala ze 20 schudnac a nie wiem czy ktos by zauwazyl bo jestem najnormalniej w swiecie gruba! a wy sie z 60 kg odchudzacie jakbym ja wazyla 60 kg to bym byla najszczesliwasza tak spaslam sie wiem moja wina ale wy mi nic nie pomagace egoistki pierdolone!

Gość summergirl
ginger jestes dnem spadaj z forum

Gość aaaaaaaaaaaaarwena
debile zajumaly moj nick :D