Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmm78975m0mmmmmm

dla osób znających się na samochodach

Polecane posty

Jestem KObeta i chcialabym zasiegnac porady :D planuje kupic samochod za okolo 4 tysiace bo jest mniejszy i mozna latwiej zaparowac;D co myslicie o moim pomysle czy lepiej za ta kwote co innego ?

Gość ,,,,,,KOperas,,,,,,
Rower .

Gość frgd44
motorynka będzie lepsza i do tego tańsza

Gość inzynier serwisowy//zablok
Kup za 5 tyś audi 80 w gazie. JEST DUŻE ale bezpieczne i nauczysz się jeździć. Jak MUSI być małe to najtaniej w naprawach itd ale mało bezpieczne saxo / 106 / micra to jest to samo auto silnik itd tylko blacha z góry inna, deska rozdzielcza i emblemat. Potem za 8 masz stilo. A tak to w zasadzie nic do głowy mi nie przychodzi. Chyba żebyś pewnego golfa 2 wyrwała.

Kup za 5 tyś audi 80 w gazie. JEST DUŻE ale bezpieczne i nauczysz się jeździć. Jak MUSI być małe to najtaniej w naprawach itd ale mało bezpieczne saxo / 106 / micra to jest to samo auto silnik itd tylko blacha z góry inna, deska rozdzielcza i emblemat. Potem za 8 masz stilo. A tak to w zasadzie nic do głowy mi nie przychodzi. Chyba żebyś pewnego golfa 2 wyrwała.

Gość specjalista w dziale moto
skąd jesteś ? za odpowiednią kaskę coś doradze pomogę wybrać jak coś, a jak będziesz sympatyczna to i za darmo i nawet kawe postawie bom gentelmen :)

tam mialo byc w moim poscie ze seicento ;D co o ty myslicie;d bo jest male i mi wpadlo do glowy ja sie ogolnie na samochodach nie znam:( musze na uczelnie dojezdzac;p inzynier no micra spoko :D fajnie wyglada ;D myslisz ze lepiej micre niz seincento jesli mialabym wydac 4 tysiace ;d ? specjalisto dzieki jakos sobie poradze ;)

i obowiazkowo chce na gaz;p

Gość xhxhxhxhxh
Micra bardzo dobry samochód ale lepszy.... Ford fiesta mk5. Mialem dwie i zero peoblemow

nie micra nie bo ci zardzewieje :(

ogolnie firma nissan chyba jest ok.. a dlaczego zardzewieje ?..

Kolejny super specjalista z kafe ?? Akurat w tych 3 autach to jest tak Micra - najgrubsza, najlepsza blacha. Jak podnosisz maskę to czujesz bo waży swoje. Jeśli już gnije to pod tylną klapą. Ale każde auto za

Ucięło mi .. więc saxo najlepiej wyposarzone niemal każde ma elektryczne szyby idzie dostać z klimą Micra najtrwalsza. najgrubsza blacha, Ale nie dostaniesz klimy elektryke tez ciezko Peugot jest najtańszy, najgorzej wyposarony i najbrzydszy.

weź mi kolego nie mów co jest dobre handluje jakiś czas samochodami i japońce są fajne ale do 10 lat potem to jest gówno już wolałbym punciaka 1 bo częsci są tanie jak barszcz.

tia... Powiem ci jakie auta SĄ dobre audi 80 saxo itd yaris auris itd OMEGA jako jedyny opel i tylko w dieslu bezyniaki biorą 1l/1tyś Volvo s40 przed liftem Octavia I dłuuuuugo długo nic innego. A jeśli chodzi o wygodę to wygrywają fordy i volvo. Firmówek się kilka zajeździło :)

O przepraszam w124 zapomniałem. I oczywiście wszystkie w wersjach diesla. np saxo 1,5D. Czy 1,9 TDI. Bez dwumaasów bez niczego. Ewentualnie z nowych to stilo 1,9. To taki wyjątek że można dostać auto za 8 - 10 tyś nawet z navi. Nie psuje się zbytnio a komfort jak w nowych autach. No ale w s40 też to wszystko jest. No może bez szklanego dachu.

Gość magdalenkanie chce mi sie spac
a co myślicie o reno twingo dla kobiety ?