Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

summergirl16

Obsrslam sie

Polecane posty

Gość hahahahahhaha
Powiedz mi chudniesz na tym senesie??

Gość makimaka
heh opisz dokładniej w jakich okolicznościach się posrałas ;p

Hej Pilam juz 3 dzien Wstalam toaleta i takie tam .zalozylam biale (fuck) spodenki i ide do fryzjera-busem jechalam.zaczelo mi bulgotac cos w brzuchu mysle a cichacza puszcze-odwracam sie a za mna typ wylaszczony stoi to wstrzymywalam pierda 15 min. Wysiadam z busa juz spocona-kucam na przystanku -niby buta wiaze i chcialam sobie ulzyc a ten koles wyrasta przede mna -matko zas spielam poslady ledwo sie usmiechnelam a on " co tu tak smierdzi" juz chcialam powiedziec ze faktycznie i zebysmy poszli dalej bo pewnie z kanalu ale poczulam rzadkie gowno na nodze!! Jak zaczelam biec o ja jebie jaki wstyd obym go juz nie spotkala Siedzialam obstana w parku az mama nie przyjechala -owinelam sie w koc i sru do auta Matka lachala a ja plakalam. Fryzjer wkurzony bo nie poszlam ale jak mialam isc Po tylu dniach taka akcja-zaraz wyjebalam do kosza

Matka powiedziala ze nie bedzie prala tych rzeczy i wyrzucilam nowe spodenki Mam nadzieje ze nikt mnie nie widzial

wiecie jak to smierdzialo?!? pojeci nie macie i jakby niestrawione resztki tam byly masakra nie dalo sie wytrzec chudteczka bo byly te grudy 20 min czekalam na matke i mialam wrazenie ze wszyscy sie gapia ze czuja ze wiedza moj najgorszy dzien

Gość a musisz w ogole z nimi siedzi
1/10 na zachete :)

Gość ja mialam lepiej
pisze z pomaranczowego zeby nikt sie nie dowiedzial ale ku pzestrodze nie wiedzialam czego sie spodziewac po senesie wiec pierwszego dnia siedzialam w domu a na drugi musialam isc po zakupy stalam juz w kolejce -w realu czaicie to! za mna 30 ludzi przede mna 30 scik wszyscy nerwowi a jadostalam sraczke w kolejce-wiadomo panika chcialam zwiac ale jak! jak te wozki zastawione , same grubasy w przejsciu wyszlam z kolejki jak ludzie mnie wygnali-a co mialam robic? przepraszam moge przejsc b sie posralam? never ever

Gość a musisz w ogole z nimi siedzi
ale jak to mozna sie obsrac? ta laska z busa to ostatecznie moze i mogla byc w takiej sytuacji (chociaz watpie), ale Ty, w centrum handlowym, nie moglas po prostu pojsc do WC? do ostatniej chwili myslalas sobie "a co tam, przejdzie mi"? Ile masz lat? Cztery? :D

Gość hahahahahhaha
chudniecie na tym czy nie??

Gość ja mialam lepiej
jak moglam isc!!! ledwo mnie szarpnelo w brzuchu i polecialo no sorry ae sraczka nie zapuka do jelit i nie powie ''nadchodze;; pierwszy rz takie cos tak schudlam lacznie 10 kg w 3 mies ale po tej akcji odstawilam to badziewie ale zeby troszke kaplo -mialam tunike i getry to nie lecialo ze mnie ciurkiem 1 bulgot i mialam o w butach ryczalam jak glupia , mialam traume nie wychodzilam z domu 3 tyg-rodzice rozumieli heh teraz nawet activii nie zjem bo mam uraz nie musicie wierzyc-mozecie sie nabijac ale tak bylo nie wiem czy w normalnych sraczkach jest inaczej , czy kreci w brzuchu mnie tylko raz szarpnelo a najgorsze bylo to ze udzie z kolejki za mna krzyczeli ze gowniara ze wozek zostawila z zakupami ze dla zabawy ze jajcara i ze panie beda za mnie to odkladac na polki- a biedne ekspedientki musialy to zmywac z podlogi

witam w klubie ja pilam ocet jablkowy na czczo zawsze dobrze dzialal na moje zaparcia i skore.bylam na czczo bo mialam isc na badania -hormonow tarczycy.wypilam ocet z przyzwyczajenia i poszlam do przychodni.po drodze kupilam kolaczyka-to istotne w dalszej czesci zobaczycie dlaczego kilka minut w przymierzalni-bylo mi troszke slabo , duszno-ale ja nigdy nie lubilam zastrzykow i igiel kobieta mnie wola wchodze siadam bla bla zaciska mi ta gumowa przepaske na rece i poczulam cos w majtkach-pomyslalam ze okres . pobiera mi ta krew do duzej strzykawki ciagnie ciagnie matko jak mi bylo sabo i zemdlalam-zjechalam na podloge , walnelam glowa, igla pocharatala mi reke ...nic nie pamietalam otwieram oczy leze na kozetce -widze nad soba 3 glowy lekarza i 2 pielegniarek chce wstac i cos mi pod dupa szelesci-a to ten woreczek z kolaczyka lekarz''to ja panie zostawie'' i polazl a ta pielegniarka do mnie ze sie az ze strachu zesralam-dokladnie tak powiedziala szukali w torebce telefonu zeby zadzwonic po kogos a woreczek mi podlozyli zebym kozetki nie ubrudzila! wcisnela mi kolaczk do reki i kazala wyjsc -nawet nikt nie spytal jak sie czuje musialam powtorzycpobieranie krwi ale poszlam juz prywatnie

Gość hahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahaha,ale sie nasmialam!hahahahahahahahahai dalej sie smije hahahahahahahahahahahahahahahahahai jeszcze troszke hahahahahahahahaha