Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asikajda

jak slurczyc zoladek

Polecane posty

Gość asikajda

Jaka diete proponujecie

Gość asikajda
Jak skurczyc

Gość lerter
Kopenhaska zrob

ja pilam ocet jablkowy na czczo zawsze dobrze dzialal na moje zaparcia i skore.bylam na czczo bo mialam isc na badania -hormonow tarczycy.wypilam ocet z przyzwyczajenia i poszlam do przychodni.po drodze kupilam kolaczyka-to istotne w dalszej czesci zobaczycie dlaczego kilka minut w przymierzalni-bylo mi troszke slabo , duszno-ale ja nigdy nie lubilam zastrzykow i igiel kobieta mnie wola wchodze siadam bla bla zaciska mi ta gumowa przepaske na rece i poczulam cos w majtkach-pomyslalam ze okres . pobiera mi ta krew do duzej strzykawki ciagnie ciagnie matko jak mi bylo sabo i zemdlalam-zjechalam na podloge , walnelam glowa, igla pocharatala mi reke ...nic nie pamietalam otwieram oczy leze na kozetce -widze nad soba 3 glowy lekarza i 2 pielegniarek chce wstac i cos mi pod d**a szelesci-a to ten woreczek z kolaczyka lekarz''to ja panie zostawie'' i polazl a ta pielegniarka do mnie ze sie az ze strachu zesralam-dokladnie tak powiedziala szukali w torebce telefonu zeby zadzwonic po kogos a woreczek mi podlozyli zebym kozetki nie ubrudzila! wcisnela mi kolaczk do reki i kazala wyjsc -nawet nikt nie spytal jak sie czuje musialam powtorzycpobieranie krwi ale poszlam juz prywatnie

Gość asikajda
A co to wspolnego z miim pytaniem

Gość rozwiewam watpliwosci ....
zaspakajaj glod malymi, czestszymi posilkami.

Gość asikajda
A liczyc kalorie

Gość asikajda
A tych posilkowile dziennie

ze 6. kalorii nie musisz liczyc, tylko jedz zdrowe rzeczy, nie jakies przeslodzone odhcudzajace jogurty light, wafle ryzowe, czy inne smiecki.

3 glowne posilki i 2 przekaski pomiedzy. glowne posilki 300-400 kalorii, przekaski 100-200. ale to tylko tak pisze orientacyjnie, nie zeby liczyc kalorie co do jednej, tylko orientowac sie mniej wiecej, zeby w jednym posilku nie zjesc niepotrzebnie 1000 ;)

Gość asikajda
Dxiekuje sprubuje kutromam tylko na brzuchu tluszcz

Gość asikajda
Jutro*sorki za bledy

i cwicz sporo. jedze jak najmniej produktow glutenowych, bo one moge wzdymac zoladek (glownie z przennej i zytniej maki, ale orkiszowa juz moze byc, bo gluten z orkiszu jest dobrze przyjmowany przez ludzki organimz, podczas gdy ten ze zwyklej pszenicy niestety nie). i jak najbardziej unikaj slodkiego oraz innych prostych weglowodanow.

cwiczenie rozciagajace miesnie ledzwiowo-biodrowe tez rozluzniaja brzuch czyniac go mniej wydetym :)

Gość asikajda
Dzieki za rady na pewno skorzystam pozdrawiam