Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaaaarwena

uwazajcie na ocet jablkowy!

Polecane posty

ja pilam ocet jablkowy na czczo zawsze dobrze dzialal na moje zaparcia i skore.bylam na czczo bo mialam isc na badania -hormonow tarczycy.wypilam ocet z przyzwyczajenia i poszlam do przychodni.po drodze kupilam kolaczyka-to istotne w dalszej czesci zobaczycie dlaczego kilka minut w przymierzalni-bylo mi troszke slabo , duszno-ale ja nigdy nie lubilam zastrzykow i igiel kobieta mnie wola wchodze siadam bla bla zaciska mi ta gumowa przepaske na rece i poczulam cos w majtkach-pomyslalam ze okres . pobiera mi ta krew do duzej strzykawki ciagnie ciagnie matko jak mi bylo sabo i zemdlalam-zjechalam na podloge , walnelam glowa, igla pocharatala mi reke ...nic nie pamietalam otwieram oczy leze na kozetce -widze nad soba 3 glowy lekarza i 2 pielegniarek chce wstac i cos mi pod d**a szelesci-a to ten woreczek z kolaczyka lekarz''to ja panie zostawie'' i polazl a ta pielegniarka do mnie ze sie az ze strachu zesralam-dokladnie tak powiedziala szukali w torebce telefonu zeby zadzwonic po kogos a woreczek mi podlozyli zebym kozetki nie ubrudzila! wcisnela mi kolaczk do reki i kazala wyjsc -nawet nikt nie spytal jak sie czuje musialam powtorzycpobieranie krwi ale poszlam juz prywatnie

Gość jtpmamptwj
Co to jest kolaczyk?

Gość sialalalalalalablbka ssa
hahaha

Kołaczyk - wpisałam w google i wyskoczyło mi coś przypominające drożdżówkę i demotywator "Kołaczyk - i wszyscy wiedzą, że jesteś ze Śląska" :). Tak więc wychodzi na to, że to jakaś drożdżówka ze Śląska.

Gość ja piję ocet jabłkowy
od niedzieli piję 2 lub 3 razy dziennie, fajnie mi woda zeszła bo biegałam do łazienki co chwilę ale też przy tym piłam sporo wody, w pierwszy dzień picia octu zrobiłam mega kupe chyba wszystko ze mnie wyszło co zalegało ;) w poniedziałek dwa razy byłam w wc i też mega kupy dobrze że siedzę w domu bo to jakaś masakra i wierze autorce że ją wzięło nagle bo też tak miałam że musiałam natychmiast iść do łazienki bo miałabym pełne gacie ;)

Gość ja tam po tym occie
miałam wzdęcia i bule brzucha a zaraz po wypiciu zgagę :( widocznie mi nie służy