Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to juz jest koniec

dzis dowiedziałam sie że mam raka szyjki macicy

Polecane posty

Gość las;kd
JAto wiem:))) czy lekarz moze wykryc raka szyjki macicy na podstawie samego USG dopochwowego??? ---> nie może.

Gość aniakrawczyk
HEJ Mam wspaniała książkę elektroniczną w której kobieta opisuje krok po kroku jak pokonała raka i czego używała w jaki sposób metodami naturalnymi. Książka jest darmowa, napisz do mnie to Ci ją wyślę mój email to: ania@annakrawczyk.pl

Gość Maria_
Mam na imię Maria. Mam 43 lata. Jestem z Warszawy. Mam raka szyjki macicy. Jak dowiedziałam się o chorobie to oczywiście, że chciałam walczyć, ale pomyślałam chyba przede wszystkim, że to już koniec i że wiem jak skończy się moje życie. Rozpłakałam się i płakałam chyba z kilka dni. Powiedziałam mężowi, oczywiście zaczął mnie bardzo wspierać. Mam dwójkę dzieci Magdę i Rafała, są już dorośli mają swoje rodziny - nie chciałam mówić im o mojej chorobie. Byłam już silna podjęłam decyzję, że wygram i się nie poddam - albo po prostu może już nie miałam więcej siły płakać. Pojawiła się chemioterapia, straciłam włosy, ale nie straciłam siły. Dzieci dalej nic nie wiedziały - mieszkają za granicą. Myślałam, że wszystko będzie dobrze, że to już koniec - wygrałam. Pojawiły się przerzuty. Mój mąż nie wytrzymał - powiedział dzieciom - zjawiły się niemal natychmiast. Wszystkiego próbowałam co radzili lekarze, nie wiedziałam komu wierzyć, komu nie - kto chce mnie wyleczyć, a kto tylko złagodzić mój ból przed śmiercią. Uratował mnie mój syn - jest informatykiem ma 3 ślicznych dzieci, dawno nie widziałam wnuków. Znalazł w Niemczech terapię "hipertermia ogólnoustrojowa", nie znałam tej metody, ale tam jest ona powszechna - istnieje mnóstwo ośrodków. Co nie zmienia faktu, że leczenie tam jest bardzo drogie. Aż na tyle nie było nas niestety stać - mąż wydał wiele na lekarzy, leczenie dla mnie. Poszukałam w internecie, znalazłam klinikę w Polsce, która leczy metodą hipertermii ogólnoustrojowej. Syn mnie umówił - byłam u Prof. Jerzego Stelmachówa - był on konsultantem krajowym w dziedzinie ginekologii onkologicznej - przemiły, ciepły a jednak stanowczy i budzący autorytet człowiek. Kazał mi rozpocząć leczenie hipertermią ogólnoustrojową. Zgodziłam się. Całość leczenia rozłożyliśmy z Prof. na 8 zabiegów - każdy trwa po kilka godzin, leży się dziwnie w takim jakby namiocie - temperatura działa na całe ciało. Jestem po 6 zabiegu, czuję się dobrze. Widziałam moje wnuki. Żyje.

Gość gość
Masz dopiero 43 lata i masz dwojke doroslych dzieci, ktore rzekomo JUZ maja swoje rodziny? To ile ty mialas lat jak zaszlas w ciaze? 15? Twoje dzieci widze tez kontynuuja wczesne robienie dzieci.

Gość gość
Szukam jakiegos dobrego onkologa w krakowie - tyle naogladalam sie o tych kolejkach w szpitalach, nie chce czuc sie jak jakis numerek w kolejce, nie chce tez zeby ze mnie tez sciagal prywatnie wiele wykorzystujac moja chorobe. Czy znaciee kogos kto na prawde pomoze, powie co robic, pokieruje wlasciwie leczeniem - mysle, ze jest to najwazniejsze, aby moc myslec o zwyciestwie. Nie wiem co robic, dostalam diagnoze, zalamalam sie. Pomóżcie - moze macie jakies doswiadczenia.

Gość gość
to wszystko bzdura, rak jest w pełni wyleczalny, W PEŁNI!!!

Gość gość
tylko nie w szpitalu u lekarzy, ale w domu, i możesz się spokojnie z raka wyleczyć, internet masz, twój wybór

Gość gość
Moja mama tez miała, ale ja wyleczyli

Gość gość
Jestem Wolontariuszem działającym w Polskiej Fundacji Onkologii - pomagamy osobom chorym na raka i rodzinom takich osób - więcej informacji jak zostać Podopiecznym Fundacji na stronie Fundacji. Szukamy też Wolontariuszy - osoby, które chcą pomagać. www.pfo.pink

Gość gość
Skuteczność. Digital Silver Pulser jest skuteczny przy wszelkich schorzeniach takich jak : nowotwór w tym nowotwory w ostatnim stadium rozwoju (z przerzutami), stwardnienie rozsiane, AIDS, żółtaczka, wirusowe zapalenie wątroby, wirus ebola, chroniczne zmęczenie, candidoza i wiele wiele innych. We wszystkich przypadkach bez względu na stan zaawansowania choroby był uzyskiwany równie wysoki procent 97-99,8% całkowitej wyleczalności (dane opublikowane przez :Albert Einstein College of Medicine (Kolegium Medyczne imienia Alberta Einsteina) w Nowym Jorku.) Digital Silver Pulser - to jest to !!! Zapraszamy Państwa do zapoznania się z nową rewolucyjną i przełomową metodą leczenia wszelkich schorzeń ( nawet tych, które współczesna medycyna uznała za nieuleczalne). Uratowała ona życie i zdrowie tysięcy pacjentów, dla których medycyna akademicka nie miała żadnych propozycji. Lata badań i testów w szpitalach i laboratoriach na świecie dowiodły ponad wszelką wątpliwość niewiarygodną wręcz skuteczność tej metody (97-99,8%) w leczeniu nawet najcięższych i beznadziejnych przypadków chorobowych. Ta metoda może pomóc i Tobie. Zadbaj o siebie i swoich najbliższych, żebyś już nigdy nie musiał martwić się o zdrowie swoje i swojej rodziny. Jest to urządzenie do oczyszczania krwi i narządów wewnętrznych ( z wyjątkiem treści jelit) z wirusów, bakterii, mikroorganizmów i pasożytów. Zastosowano tu rewolucyjną metodę zwaną "elektryfikacją krwi". Stanowi ona alternatywę dla urządzeń medycznych (stacjonarnych i laboratoryjnych) wykorzystywanych w najnowocześniejszych szpitalach i jest oparta na tej samej zasadzie. Różnica między Silver Pulserem a urządzeniami wykorzystywanymi w służbie zdrowia polega na tym, że krew poddawana obróbce elektrycznej przez Silver Pulsera nie musi być wcześniej pobierana i następnie wstrzykiwana do organizmu pacjenta (zabieg ten jest bolesny, kosztowny i zabiera dużo czasu istnieje również ryzyko zakażenia ). Przy wykorzystaniu urządzenia Silver Pulser ten sam proces odbywa się zupełnie bez inwazyjnie i bezboleśnie, poprzez zastosowanie dwóch specjalnych elektrod umieszczonych na nadgarstku. Metoda ta była wielokrotnie badana i jest wykorzystywana w nowoczesnych szpitalach i klinikach na świecie. Wyniki badań są jednoznaczne, a niezależni naukowcy udowadniają, że metoda wykorzystywana w Silver Pulser jest niesamowicie skuteczna całkowicie usuwając szkodliwe bakterie, wirusy i pasożyty. Przeciwwskazania: Amalgamatowe plomby w uzębieniu. (Patrz: przeciwwskazania do Zappera)!!!

Gość gość
Zalety leczenia terapią hipertermii onkologicznej ogólnoustrojowej: 1. Zwiększa skuteczność chemioterapii i radioterapii. 2. Redukuje negatywne skutki chemioterapii i radioterapii. 3. Systematycznie uszkadza białka i nici DNA nowotworu. 4. Aktywuje układ immunologiczny do walki z rakiem. 5. Oddziałuje na guz pierwotny oraz ogniska przerzutów nowotworowych. 6. Działa przeciwbólowo. 7. Jest nietoksyczna, nieinwazyjna, bezbolesna. 8. Podnosi jakość życia chorego. 9. Obniża ryzyko powstawania przerzutów. www.instytuthipertermii.pl www.facebook.com/instytuthipertermii

Gość martyna 33
Ja na swoim przykładzie wiem, że w tak ciężkich chwilach warto zaufać Panu Jezusowi i się do Niego modlić. Kilka lat temu miałam straszny wypadek samochodowy. Reanimowano mnie wtedy, na drodze, prawie godzinę. A później w szpitalu po bardzo długiej operacji, lekarze dali mi tylko kilka procent na przeżycie. Życua już jako "roślinka", bo obrażenia były bardzo poważne m.in.pień mózgu naderwany. I wprowadzoni mnie w śpiączkę farmakologiczną. Mój mąż na początku bardzo się załamał. Nawet zaczął w innych szpitalach szukać lekarza, który mógłby mi pomóc. Również szpital, w którym leżałam, zapraszał lekarzy z całej Polski na konsultacje medyczne. A oni wszyscy rozkładali tylko ręce nad moim trudnym przypadkiem. I kiedy pewnego dnia przyjechał znany neurochirurg, w którym mój mąż pokładał wielkie nadzieje, a on tylko potwierdził tą złą diagnozę. Wtedy mój mąż zrozumiał, że tylko Pan Jezus może mi pomóc. I od tamtego momentu zaczął z innymi modlić się do Chrystusa o moje uzdrowienie. I chociaż trwało to kilka miesięcy, bo najpierw kilka tygodni ta śpiączka. Potem przez pewien czas byłam "roślinką", a na końcu nie miałak świadomości i prawa strona ciała byłam sparaliżowana. To dzisiaj mój mąż jest pewien, że to Pan Jezus mi pomógł i nawet w szpitalu lekarze oficjalnie mówią, że to cud. Bo ja żyję i normalnie funkcjonuję, a przecież otarłam się o śmierć.