Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość WIOlettk@ :(

Problemy z uzywkami !

Polecane posty

Gość WIOlettk@ :(

Czesc. Mam chlopaka 4 lata jestesmy razem kochamy sie. Ale od pewnego czasu mam powazny problem z nim. Jest wspanialym chlopakiem znam go bardzo dobrze lecz od pewnego czasu dzieje sie znim cos bardzo zlego :( Jakies miesiac temu zachowywal sie bardzo dziwnie co sie potem okazalo i mi sie przyznal bral jakies uzywki, bylam wsciekla pytalam co wyprawia co sie z nim dzieje przeprosil powiedzial ze mial chwile slabosci ze zrobil blad ze juz sie ogarnia i to sie nie powtorzy, zaufalam mu. Lecz od jakiegos tygodnia moze ciut wiecej znow jest cos nie tak narzekal ze ma kolatania serca itd. Dzwonily do niego jakies dziwne telefony ktorych przy mnie nie odbieral prawie, gdy ukratkiem wzielam jego tel w polaczeniach byly jakies nazwy ksyw ktorych nie znam, a przeciez jego kumpli znam doskonale. Zdziwilam sie widzialam tez ze czesto ma te tel i wychodzi na spotkania. W sobote postanowilam zrobic mu niespodzianke i wpasc na chwilke do niego do pracy. Przychodze, patrze a z nim stoja jacys kolesie tylko na nich spojrzalam i juz mnie tknelo bylo widac po nich ze to jacys cpuny, nidgy wczesniej ich nie widzialam. Nagle moj chlopak wypalil do mnie wprost ze super sie czuje bo chlopaki cos mu przyniesli. Myslalam ze w tym momencie wyjde z siebie. Slyszalm jescze jak moj chlopk mowil ze w niedz pojedzie i cos tam komus cos dostarczy i ze to bedzie troche kosztowac. Nie moglam uwierzyc to co widze i slysze. Znow byla awantura, a on do mnie na to ze nie bedzie tego ukrywal przede mna bo nie robi tego codziennie i nie widzi w tym problemu. Powiedzialam ze ma skonczyc z tym i tym jego towarzystwem bo jak nie to ja sama zrobie porzadek. A on na to sie obrazil ze robie mu wstyd i lepiej zebym sie nie wtracala bo bedzie zle, a on nic zlego nie robi ! Nie wiem juz co robic jestesmy skloceni nie rozmawiamy ze soba kocham zalezy mi na nim ale nie chce by cos takiego robil i sie marnowal :( co ja mam robic ? :(:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować