Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaaJednaa1592

Zazdrosny facet..

Polecane posty

Gość TakaaJednaa1592

Witajcie, zacznę od tego, że ze swoim facetem jestem już 3 lata, ostatnio praktycznie cały czas się kłócimy, do tego zrobił się mega zazdrosny o to że chciałam się spodkać z kumplem tylko po to żeby pogadać. fakt że kiedyś do mnie kręcił, i spodkałam się z nim jak zerwałam ze swoim facetem ale to było rok temu, w dodatku jego dziewczyna jest w 5 miesiącu ciąży i biorą ślub ... Nie mam pojęcia w czym ma problem, odkąd jesteśmy razem spodkałam się tylko z 2 facetami, a mój twierdzi że czegoś mi brakuje że on mi nie wystarcza i że chce się widywać z innymi kolesiami.. Powiedzcie mi czy to jest normalne ? Kocham mojego faceta i nigdy bym go nie zdradzila, ale on caly czas pracuje sa wakacje a mi sie troche nudzi, i chcialabym sie z kims po prostu spodkac zeby tylko pogadac... Do tego jeszcze wczoraj przyszlo po mnie jakiś 3 kolesi nawet nie wiem kto to byl bo nie bylo mnie w domu, to się wielce obrazil, bo nie dawno saie przeprowadzilam, i skad znaja moj adres.. Jak dla mnie to jest troche chore, co o tym myslicie ?

Gość TakaaJednaa1592
?

Gość TakaaJednaa1592
No niby nie, ale z drugiej strony, moze dobrze by bylo gdybysmy oboje mieli tez jakis znajomych

Gość wheidfhw
"Jak dla mnie to jest troche chore" ale z koleżankami mu zabraniasz, więc siebie też uważasz za chorą?

Gość TakaaJednaa1592
Nie napisalam ze zabraniam, i na myśli miałam to że się wkurzył o to że ktoś przyszedł, tak choćby to była moja wina ze ktos zadzwonil