Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkapolkaaa

proszę poradźcie

Polecane posty

Gość matkapolkaaa

z teściem "nie bardzo się lubimy"natomiast teściowa rozpieszcza i na wszystko pozwala moim dzieciom,nawet do mnie czasami mają pretensje że nie pozwalam im na tyle co babcia:( dzisiaj teściowa mnie poprosiła(przy nich) żebym na kilka dni pozwoliła im do nich jechać,boje się że je rozpuści jak nic,a na samą myśl że będą z teściem to mnie trzęsie:(ale dzieciaki już mnie męczą że chcą jechać:( pozwolić?

Gość ojtma ojtam
babcie są od rozpieszczania a rodzice od wychowywania - przecież nie będziesz ich trzymać ciągle pod kluczem - ja bym puściła - sama jeździłam do babci na wakacje i fajnie to wspominam ale za domem i tak tęskniłam

Gość to juz ci odpowiem
jesli dzieci chca jechac, to ich pusc, w koncu to ich dziadek i ich babcia, mojego dziadka np. nikt nie lubil poza mna ale co mnie to obchodzilo? ja go kochalam. a ze babcia bedzie rozpieszczac to pewnie nieuniknione pomimo twoich zakazow, w koncu czego oczy nie widza, tego sercu nie zal. no ale z drugiej strony wyluzuj troche, wakacje zaraz sie skoncza, niech dzieciaki cos z tych wolnych dni maja ;)