Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkumka

w którym miesiącu jest najmniej slubów?

Polecane posty

Gość kurkumka

Czesc wszystkim! Zaręczyłam sie i teraz chcemy szybko zorganizowac slub - nie chcemy czekac rok na sale i orkiestre dlatego zastanawiamy sie czy jest jakis niepopularny miesiąc na slub? Pozdrawiam!

Gość Shaggy/Eve
luty i maj :o maj ponoć pechowy dla młodych a Polaczki zabobonne :D

Październik, listopad? Moja koleżanka z podstawówki jakoś wtedy robiła, zaręczyła się w wakacje i dopiero jakoś na miesiąc przed stwierdzili, że "już" się pobiorą. Udało jej się wszystko jakoś zorganizować z tym, że ona brała sam cywilny.

Gość mohito waleczny
najmniej slubów jest w dziewiątym :P

Gość kurkumka
Dzieki, tylko do października trzeba tyle czekać, my chcemy kościelny, zalatwianie potrwa ale mam nadzieje ze wyrobimy sie do lutego :)

Gość kurkumka
dobre mohito :) usmialam się

Nie wiem jak jest z kościołem, oni się zaręczyli i wzięli ślub w tym samym roku ;)

Gość relterra
A co Wam się tak spieszy? :O

Gość kurkumka
kościelny dluzej potrwa trzeba zalatwic nauki itp, moje niektore kolezanki 2 lata czekaly na upatrzona salę i orkiestre i slub koniecznie latem, ja w sumie chcialabym szybko ale tez nie chce brac co popadnie dlatego myslalam ze moze jest jakis miesiac ktorego nikt nie chce ...

Gość kurkumka
nie wiem, skoro się zareczylismy a jestesmy ze soba juz osiem lat to nie chce czekac kolejnych dwoch na slub,

Gość relterra
Czemu tak długo zwlekaliście z zaręczynami jeśli można wiedzieć? Wybacz, ale mnie troszkę śmieszy taki pośpiech- sami się niedawno zaręczyliśmy, ale spokojnie planujemy ślub na kolejny rok, żeby wszystko było jak w bajce. Trochę to dziwne planować ślub w byle jakim miesiącu, aby szybko...Gdzie ta magia?