Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość true story 92

efekt smieciowego jedzenia ;/

Polecane posty

Gość true story 92

twarz pokryta pryszczami, rzadkie, cienkie włosy, zmeczona, szara cera, wypadajace brwi i rzesy zafundowałam to sobie przez 4 miesiace jedzenia posiłków takich jak: -hamburgery smazone na margarynie z duza iloscia ketchupu -krokiety z supermarketu rowniez z duza iloscia ketchupu -inaczej trudno było to spozyc, keczup zawsze dawał smak :P -zapiekanek i pizz zamrozonych -pełno słodyczy, nierzadko chipsy, chrupki -sosy z proszku -inne gotowe produkty ;/ teraz dochodzę so siebie i jem normalne posiłki, przyrządzone po swojemu, duzo warzyw i owoców, herbatki owocowe, czasem jakieś mieso gotowane lub smazone jedynie na oleju

Gość true story 92
zauważył ktoś podobne efekty?

Gość true story 92
up

Nigdy aż tak się nie zaśmiecałam, chociaż kocham czekoladę.

Gość nienawidze nieuków
nie, bo nikt nie jest glupi żeby to żreć miesiącami.

Gość Tak bredzą, bo tak jedzą...:)
Chciałaś załozyć chwytliwy temat ? :) No, że żarcie robi z ludzi kupe gówna to wie kazdy jasnomyślący. To co w siebie wrzucamy, jest odpowiedzialne za nasze samopoczucie, nasz wygląd. Niestey ludzie każdego dnia okradaja się z młodosci, jedzac cały syf tego świata. Wszyscy wiedzą że wazrywa i owoce są zdrowe, a tak mało ich zjadaja.

Gość Tak bredzą, bo tak jedzą...:)
Żeby pozbawić się zdrowia, niekoniecznie trzeba jeść fast foody, wystarczy Polka Kuchnia 🖐️

Gość nika_____nika
tak, ja. Dodatkowo do tego trochę dużo kilogramów. jestem na diecie teraz. ale cięzko mi będzie dojsc do siebie

"Wszyscy wiedzą że wazrywa i owoce są zdrowe, a tak mało ich zjadaja." Czipsy są tańsze, a dziś ludzie liczą każdy grosz ;)

Gość Flexi Lexi
a ja znam takich "glupich" co jedza tak non stop i na dodatek daja to wlasnym dzieciom od malego ;/// mieszkam od lat w IE i widze to na codzien,sama wpadlam w ten wir jedzenia na miescie, mc donaldy itym podobne, i w 100% zgadzam sie z zalozycielk watku, smieciowe jedzenie= powolne samozniszczenie obecnie jestem po zakonczonej diecie udalo mi sie schudnac z 79 kg do 60kg teraz zaczynam zycie na nowo , przede wszystkim ZDROWO.... dlugo napewno nie tken zadnych smieci

Gość teraz wszystko jest spryskane.
polecam ksoiazeke natalie ross.

Gość Szkoła to nie wszytsko
Też mieszkam IRL. Na około mnie chodzą po ulicy frytki :(

Gość Bez jaj to np
"Wszyscy wiedzą że wazrywa i owoce są zdrowe, a tak mało ich zjadaja." Jedno jest dziwne. Największe spożycie warzyw iii owoców na osobę w Europie jest w Polsce.

Gość Jedzenie ma znaczenie :)
Bardzo dziwne, że fora uginaja sie od postów typu, boli mnie łatroba, brzuch, mam zgage, anie dociera do ludzi to to przez syfiarckie żarcie, myślą że tablekit załtwia sparwe :-o

Gość true story 92
wina tuska...zarobki sa niskie, to i trzeba oszczedzac na jedzeniu

true story 92 A, co ma Tusk, do Twoich zarobków?

Gość Flexi Lexi
wcale nie trzeba jesc drogo zeby bylo zdrowo, wystraczy poswiecic odrobine wiecej czasu a bedzie i tanio i zdrowo

Flexi lexi- Nawet nie trzeba poświęcać wiele czasu, aby było zdrowiej wystrczy jeść dużó surowego, a to oszczędność czasu.

Gość Bez jaj to np
Dodatkową dziwna rzecz, w Polsce to nie przekłada się na długość życia. Ale to już raczej wina stylu życia. Dużo stresów, brak sportu itd

Gość Flexi Lexi
..a .nie zdrowe zarcie jest chyba nwet znacznie drozsze niz owoce i warzywa ;))) wystarczy chciec zmienic nawyki zywieniowe a mozna tylko zyskac, piekne lsniace wlosy, zdrowa cera, i utrata zbednych kg :)

Gość true story 92
z tuskiem podszyw nie miałam czasu na przygotowywanie posiłków, z reszta samymi warzywami sie nie najem