Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgkdflgkfdghlfkh;lgfkhglf;hkgf

oceńcie prosze tą fotke : ładna czy brzydka ? z gory dziekuje

Polecane posty

Gość jbghfcxcdxsdzx
germanistka86- Nie jesteś w stanie stwierdzić, czy dziewczyna bez tej maski na twarzy bedzie wygladac dobrze, tona podkąłdu, moze bardzo zafałszowac rzeczywistosc, a do tego dobre światło.

mi sie bardzo podoba ten kolor włosów....:)

Gość jbghfcxcdxsdzx
Przecież ona nie pyta o kolor wlsów, bo wtedy by inaczej zatytułowała watek.

Gość ororlando plum
Piękny rudzielec. Super kolor ,Tobie jest w nim fantastycznie.

Gość rewety
cała jest sztuczna i przsolarkowana.

pytałam o zdjęcie ale w spójrzcie sobie na link to chyba logiczne ze chodzi mi o włosy. jak dla mnie piękny kolor

Gość germanistka86
oj już nie przesadzajmy, aż tyle kosmetyku to ona na sobie nie ma. Widziałam dużo bardziej wymalowane. Rysy twarzy ma ładne, a te się pod wpływem podkładu nie zmieniają

Gość raar
hah, ktoś tu się nagimnastykował graficznie - ustawiany kontrast, rzęsy, tęczówki jak z anime, cera!/kości policzkowe, blur na włosie.. tak, gratuluję zdjęcia. Jak na fb to je zmniejsz, żeby się ww. nie rzucało w oczy..

Gość germanistka86
leviatan ona nie ma tony tapety na sobie. Jest po solarium, tu się zgodzę.

Gość 09876
ale jazda :D dziewczyna wsatwia zdjęcia w mamakijażu i halo wielkie ci sami co tu tak się plują /produkują w innych tematach wstawiają foty gwiazd które mają tonę makijażu,silkonu i botoxu ico piszą?Alleluja,oto ideały boginie.Taki Leviatan twierdzi np że Belluci to ideał tylko tłumok nie zdaje sobioe sprawy z że ona ma więcej tapety na idealnej twarzy niż ty włosów na głowie. Cienias. Anonimowej dziewczynie napi że pomalowana. Co za polactwo podłe. Moim zdaniem jetseś bardzo ładna ale kolor włosów mógłby być nieco bardziej zgaszony i będzie swietnie. Pozdrawiam i nie przejmuj niektórym pozbawionymi racjonalnych argumentów komentarzami,mającymi na celu jedno:wdeptać cię w glebę.Takie rzeczy piszą; - zazdrosne babony - bezzębne,brzuchate śliniące się ćwoki płci męskiej?(hahaha)w wieku poprodukcyjnym

Gość UWAGA ! UWAGA! UWAGA !
Belucci akurta bez tapaty wygląda spoko :P

kuźwa też mysle ze ta babka jest ładna a włosy śa prześliczne (zakochałam sie )

Gość UWAGA ! UWAGA! UWAGA !
A po za tym chciała oceny, no to ma. Każdy skupił sie na warstwie podkładu to widocznie, ludzi to razi.

Gość makijaż potrafi bardzo zmienic
Nawet nie jestescie w stanie sobie wyobrazic jak bardzo moze sie jej wyglad różnic w chwilke po wstanieciu z łózka.

ja pierdole a wy nie nosicie podkładu ? to chyba logiczne ze do zdjęcia nakłada sie wiecej......... mi ta dziewczyna sie bardoz podoba koniec tematu zazdrosne pindy naraska życzę udanego życia

dokladnie tak jest,bez tego makijazu bylaby nie do poznania i to na pewno bo sama mam znajoma ktora jest uwazana za ladna w momencie kiedy zrobi sie na bostwo ,a kiedy widza ja bez makijazu to siedziec nawet obok niej nie chca;D makijaz bardzo zmienia czlowieka to na pewno. zreszta ta dziewczyna bez makijazu na pewno tez bedzie ladna ,tak mi sie wydaje. a wy panowie,nie pieprzcie glupot ze tapeta i nie naturalna bo kazdy z was by sie za nia na ulicy obejrzal. a co drugi moze pomarzyc o takiej kobieciel;Dl;D;D

Gość kkjjjjmmmnnxbvc
kobiety się malują , farbują włosy / oczywiście te które o siebie dbają/ i nie ma w tym nic dziwnego , wręcz przeciwnie , to zgodne z ich naturą . Jeśli facet tego nie lubi to chyba jest nienormalny . Lubię jak moja dziewczyna ma pięknie ułożone włosy , umalowane pazurki , lekki makijaż i pięknie pachmie, Oczywiście bez makijażu też jest piękna , ale z makijażem cuuudo .

Gość ksnfie
ja powiem tak, wlosy bomba! ogolnie laska ladna, jedyne co mi sie nie podoba to puder na ustach, to nie jest estetyczne

Gość vsdfghjkjl
ale tragedia :O

Gość srusrusrrusrusru
jak ja nie lubie dziewczyn wydymających usta na zdjeciach w slodki dzióbek... to takie tandetne...

Gość I bardziej baby krytykują
to wiadomo , że są zazdrosne , A wiadomo przecież , ze dziewczyna na zdjęciu b,ładna i włoski też ma ładne .

Jesteś bardzo ładna:-) jak bym była facetem to uuuuuuuuuuuuu ;-) Nie słuchaj buraków!!!!

Gość woerjieor o
noooo nieeee;) jednak pierwsze zdjęcie było najlepsze... reszta to ... hahahahahaah