Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaiwlys

kto w ostatnim czasie jechał a4?

Polecane posty

Gość sylwiaaiwlys

j/w, pytam ponieważ na internecie nigdzie nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi jeśli chodzi o opłaty, wiem ze odcinek Katowice-kraków jest płatny, a jak jest jeśli chodzi o Wrocław-Gliwice-Katowice? Z góry dziękuje za odpowiedzi i życzę przyjemnego wieczoru wszystkim kafeterianowiczom:)

ja byłam w weekend we Wocku. Niestetyjest płatna. Ja jechałam cały odcinek od głównych bramek gdzie bierzesz bileck (Gliwice chyba) aż do końca, czyli bramek gdzie sie płaci (Wocław Bielany). Płaciła 16,20 w jedną stronę. A jak wjeżdżasz na a4 później lub zjeżdżasz wcześniej to płacisz na bramkach przy zjazdach/ wjazdach na a4.

Gość tak, płatna od 1 zcerwca
j.w.

Gość sylwiaaiwlys
dziękuję ślicznie:) uspokoiło mnie to, bo gdzieś też wyczytałam czyjeś wypociny, że całość kosztuje 102zł i się przeraziłam..

Gość inzynier serwisowy//zablok
Bramki masz za krakowem - balice i przed gliwicami każda 8pln Potem masz za gliwicami i przed wrockiem. Wiec policz sobie koszt.

Gość inzynier serwisowy//zablok
Opłatę w krk omijasz bez problemu. Potem przed gliwicami tez odbijasz w lewo. Albo na sosnowiec. Z sosnowca jedziesz na autostradę potem znowu odbijasz i masz za free :) Ale wrocławia nie ominołem nigdy i nie wiem czy się da.

hahaha inżynier jeździ hulajnogą chyba:D bramki kraków -katowice w katowicach sa najpierw bramki sa też w gliwicach na wjazdach np. koło auchan