Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ShesGotHimHerHigh

Po co miec dziewczyne???

Polecane posty

Gość ShesGotHimHerHigh

No po co? Nie mam dziewczyny i: - Nie musze sie spowiadac gdzie ide co robie - Nie wydaje pieniedzy na nia - Nie musze byc zazdrosny - Nie ma klotni - Nie musze cierpiec z powodu np zerwania No okey seks to najwiekszy minut no ale bez tego da sie narazie zyc:)

Gość dziewczyna jest tylko do seksu
bo co innego może Tobie zaoferować współczesna dziewczyna/kobieta?

Gość gghgfhfghgfhghghth
A ja się pytam po co mieć chłopa? praktycznie z tych samych powodów

Gość ShesGotHimHerHigh
Mialem 1na dziewczyne 2 lata temu gdy mialem 19 lat. Owszem seks byl i bylo fajnie:) Na poczatku mi go bardzo brakowalo jednak po 2 latach czasami mi go brakuje, jednak ogolnie jest ok:) Nasz zwiazek byl troche chory, bo ona byla straszna imprezowiczka. Caly czas lubila wychodzic na imprezy, ja troche bylem o to zazdrosny jednak staralem sie nie zwracac uwagi. Potem okazalo sie ze umawia sie ze mna i jeszcze innym w tym samym czasie. Rowniez z nami oba uprawiala seks. Teraz nie musze sie martwic, skupiam sie na tym co lubie i jest spoko

Gość Brrruawn
chlopaka? przeciec kobity musze miec sponsora jakiegos kto bedzie za nie placil.

Gość ghfhfffgh
no właśnie po co mieć chłopaka, facet to swinia!

Gość ghfhfffgh
każdy nie każdy, co za różnica :D

Gość ShesGotHimHerHigh
ano kobity sa zle:)

Gość ShesGotHimHerHigh
Ano jeszcze od rozstania umowilem sie z 3ma dziewczynami. Z kazda nie wyszlo przez dziwactwo kazdej z nich, jakas masakra..

Gość _Isaac
Rozumiem kobiety,że doświadczycie cudu i zajdziecie w ciążę ot tak? A kto Wam wyremontuje mieszkanie, wykona naprawy? Kto Wam odwzajemni miłość? Nie wszystkie jesteście przecież orientacji homoseksualnej?

Gość drenażysta
"Nie mam dziewczyny i: - Nie musze sie spowiadac gdzie ide co robie * Nigdy nie musisz, tylko robisz to przez uwarunkowanie społeczne jakiemu Cie poddano. Po prostu zachowujesz się ulegle wobec dziewczny, bo masz poczucie zagrożenia, że ją stracisz jak się nie podporządkujesz, a to jest błędne przekonanie. - Nie wydaje pieniedzy na nia * Trochę zawsze trzeba wydać, ale nie ma potrzeby za bardzo nadwyrężać swojego budżetu. - Nie musze byc zazdrosny * Im bardzoej uległy jesteś tym bardziej zazdrosny. - Nie ma klotni * A po co się kłócić z kobietą? Po co być z kobietą, z którą się ciągle kłóci. Kłótnia to jest zjawisko, w którym jedna osoba chce wymusić coś na drugiej. Podejmując kłótnię mężczyzna wyraża poczucie zagrożenia i potencjalną wolę zmiany swojego stanowiska w sprawie. Jeśli kobieta ciągle chce coś wymuszać, zmieniać to niech spływa. Ze zdecydowanymi, przywódczymi i spójnymi w zachowaniu mężczyznami kobiety się nie kłócą, albo robią to bardzo rzadko. - Nie musze cierpiec z powodu np zerwania * Miej opcje, zawsze trzymaj jeden lub dwa obiecujące prospekty, albo więcej. Nie będziesz cierpiał z powodu zerwania, bo jedną kobietę można zastąpić kolejną. No okey seks to najwiekszy minut no ale bez tego da sie narazie zyc" * Da sie żyć bez seksu, ale po co?

Gość czystość
to cnota i największy skarb.

Gość gghgfhfghgfhghghth
Sorry ja sama na siebie zarabiam

Gość Decepti
A w wieku 14-16 to chyba po gówno dziewczyna 17-20 to po sex ale ogólnie???

Gość AVE PAPA
Kobiety to zło :(

Gość gość
Prawdziwa milosc to cos niesamowitego. Pomysl - mialbys przy sobie kobiete okazujaca ci milosc, troske, dbajaca o ciebie, budzaca cie rano pocalunkiem, sluchajaca tego, co mowisz, interesujaca sie toba i twoimi sprawami, robiaca wszystko, bys byl szczesliwy. Prawdziwa milosc jest piekna, dodaje skrzydel. Seks jest tylko dodatkiem, wspanialym, ale dodatkiem.

Uważam, że Bóg stworzył po to kobietę i mężczyznę, by byli razem. Życzę sobie jak i Wam :-D szczęścia w miłości :)

Gość gość
Ja uważam, że najlepsze związki to takie kiedy ludzie są ze sobą, bo nie wyobrażają sobie życia bez siebie. Największy błąd to wiązać się z braku laku, bądź bo nie chcę być samemu.

Gość gość
Wznawiam