Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a girl 27

zabawie się facetami !!

Polecane posty

Póki co nie chcę stałego związku i dlatego postanowiłam pobawić się facetami. Jeśli znajdzie się odpowiedni dla mnie to zakończę tę zabawę. Mam dosyć czekania na księcia z bajki, którego i tak nie ma. Większość facetów ma za wielkie EGO i myślą że są nie wiadomo kim, łatwo łamią serca dziewczynom, a teraz ja chcę postawić się na tym miejscu!! Która ze mną, łapka w górę !! :)

Gość bhibi
tylko HIV'a nie złap

Gość patrz no a ja mam to samo
zdanie tyle, że o kobietach

Gość taki ktory tu bywa
a seks bez zobowiązań też wchodzi w gre? jesli tak to łapke podnoszę

Gość taki ktory tu bywa
a zonaty może byc?

Gość MalWinka :)
przez pewien czas bawilam sie facetami... a wiesz dla czego? chcialam sie wyleczyc po rozstaniu

spotykalam sie np z kolesiem ktoremu sie podobalam, jemu zaczynalo zalezec a ja mu wtedy papa, wczesniejszy facet mnie zranil i wykiwal strasznie. Takie wolne zwiazki trwaly okolo roku, potem poznalam mojego obecnego chlopaka i jestem z nim prawie 2 lata

wiec Cie doskonale rozumiem tez to przechodzilam :*

Gość paniskorpion
mam to samo :D trzeba sie bawic, zeby nikt sie Toba nie zabawil :D

Gość paniskorpion
Większość facetów to nic nie warci frajerzy, ktoś napisał tu "boj sie hiva" a myślicie, że będąc w stałym związku z "porządnym" facetem wam to nie grozi? Przypuszczam, że bardziej. Każda dorosła mysląca osoba musi wiedzieć, że ufać to można samemu sobie !!! Mój były porządny chlopak, z ktorym bylam 2 lata, zdradzil mnie, kto wie, czy nie dupczyl bedac ze mna :) Teraz jestem bardziej wyrachowana, ale cóż życie mnie tego nauczyło, i nie nie do konca mi z tym dobrze, ale nie moge juz odwrocic tego procesu.

nie warto sie wiazac z kims kto ma egoistyczne podejscie do zycie i traktuje ludzi przedmiotowo nawet gdybys byla ta odpowiednia dla mnie a ja dla ciebie pamietaj ze prawda wychodzi na jaw ja bym rzucil taka kurwe jak ty !! moze teraz napiszesz w wytlumaczeniu ale inni tak postepuja wiec dlaczego ja nie moge kurwa nie ma zadnego wytlumaczenia na kurestwo wiec spierdalaj !!

Gość lucecita99
buahahaha chłopcze skończ bo śmierdzi :) Dziewczyna moze robic co chce, ty piszesz chyba nie na ten temat. Skoncz te wypociny i wez sie za ksiązke do szkoły :)

Gość Martynkka z Podhala
lukasz_neumann@tlen.pl nie warto sie wiazac z kims kto ma egoistyczne podejscie do zycie i traktuje ludzi przedmiotowo nawet gdybys byla ta odpowiednia dla mnie a ja dla ciebie pamietaj ze prawda wychodzi na jaw ja bym rzucil taka k**we jak ty !! moze teraz napiszesz w wytlumaczeniu ale inni tak postepuja wiec dlaczego ja nie moge k**wa nie ma zadnego wytlumaczenia na kurestwo wiec spie**alaj !! lukasz_neumann@tlen.pl< /a> o ! Hipokryta :D Założę się że to nieokrzesany prawik :D

Gość pedneindeind
po co podajesz maila swojego i tak nikt nie napisze, bo jestes prawiczkiem :D

Gość wiolka912
Martynkka z Podhala lukasz_neumann@tlen.pl< /a> nie warto sie wiazac z kims kto ma egoistyczne podejscie do zycie i traktuje ludzi przedmiotowo nawet gdybys byla ta odpowiednia dla mnie a ja dla ciebie pamietaj ze prawda wychodzi na jaw ja bym rzucil taka k**we jak ty !! moze teraz napiszesz w wytlumaczeniu ale inni tak postepuja wiec dlaczego ja nie moge k**wa nie ma zadnego wytlumaczenia na kurestwo wiec spie**alaj !! lukasz_neumann@tlen.pl< /a>< /a> o ! Hipokryta Założę się że to nieokrzesany prawik chłopczykowi sie chyba nudzi :D

Gość ????
Jasne. Zabaw sie. Ktos w niebieskiej kurtce cie skrzywdzil, to zabij wszystkich w niebieskich kurtkach. Chcesz sie mscic ? Ok, ale dlaczego na oslep I na przypadkowych osobach ktore nic ci nie zrobily ?? Skoro jestes taka msciwa, to odwet powinien byc skierowany na bydlecie ktore wyrzadzilo ci krzywde, a nie na osoby nie powiazane z toba w zaden sposob. A co jesli trafisz na kogos wrazliwego I ten ktos targnie sie na wlasne zycie. Nie bedzie cie wtedy szarpalo sumienie ?? A jesli ktos zycie by ci uratowal(bo rozne sa sytuacje) to tez zniszczylabys taka osobe ? Owocnych przemyslen zycze Autorko.

Gość myślisz, że ten właściwy
będzie chciał takie wyrobione prześcieradło.

Gość a ty
co pytajniku ???? obrońca uciśnionych. hihihi frajer !!

Też miałam taki zamiar jak autorka,i to właśnie po tym jak skrzywdził mnie były... Tylko ja nie spałam z nimi,jedynie flirtowałam,rozkochiwałam w sobie,byłam tajemnicza,dawałam im nadzieję i miałam satysfakcję z liczby adoratorów,którzy na moje kiwnięcie palcem zrobiliby dla mnie niemal wszystko.

Gość ekhem
a byłemu zapewne włos z głowy nie spadł za to, że Cię skrzywdził.:d eh, kobieca logika, a raczej jej brak