Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bingos

skończyla ze mną smsem po długim czasie

Polecane posty

Gość Bingos

Rok spotkań, wcześniej spotykaliśmy się też , potem była przerwa dwuletnia i właśnie rok. Wciąz mówiła,że nie jest gotowa, że to przez poprzedni związek. W końcu znalazłem sobie kogoś wspaniałego, wtedy rozpaczała, wróciłem bo mi na niej zależało a nowa znajomość była świeża. znów zaczęła, że nie wie co czuje. Wreszcie , gdy powiedziałem, że dłużej tego nie zniosę, przez kilka dni milczała i wysłała tylko smsa, że to jednak nie to i że przeprasza. Dlaczego ktoś dorosły tak się zachowuje????

Gość Może i jest dorosła
ale nie emocjonalnie, współczuję CI

Gość pewnie malolataa
dda, ddd lub podobny problem

Gość Bingos
a co te skróty znaczą?? żadna małolata. DOrosła , 30 lat.

Gość _Isaac
po co zaczynałeś z nią ponownie, skoro się nie określiła?

Gość ann222
też kiedyś byłam w takiej sytuacji, zerwałam z chłopakiem bo byłam nieszczęśliwa, poznałam innego super chlopaka, tamten nie dawał mi spokoju, ciągle dzwonił, pisał, przyjezdzał w końcu wróciliśmy do siebie i jestem jeszcze gorzej nieszczęśliwa niż przed rozstaniem! i teraz żałuję i myślę co by było gdybym nie wróciła do niego...

Gość pewnie malolataa
nie zawracaj sobie glowy kims kto mowi, ze "NIE WIE CO CZUJE":o

Gość pewnie malolataa
dorosle dzieci alkoholika, dorosle dziecko z rodziny dyskfunkcyjnej ogolnie osoby, ktore nie mialy wlasciwego domu i wchodza w dziwne relacje

Gość Bingos
Nie chcę mieć z nią nic wspólnego, ale boli mnie, jak postąpiła wobec mnie.

Gość pewnie malolataa
czasami trafia sie na takie egzemplarze, zycie 🖐️

Gość Bingos
Jeszcze była oburzona, że jej zarzucam, że przez nią straciłem tamtą znajomośc, że ona manipulantką nie jest. A potem opieprzyła mnie mailem, że rozmawiam ze znajomymi jak się zachowała i że nie życzy sobie, bym jej opinii psuł. Bo przecież po prostu nam nie wyszło.

Gość do bingos
Odpuść sobie tę kobietę, ona do ciebie nic nigdy nie czuła. Bała się samotności i przestraszyła, że masz kogoś więc zaczęła walczyć. Nigdy do ciebie nic nie poczuje.

Gość nldcwdcx
a moze uda sie wrocic do tamtej? co ja zostawiles dla ex. kwiaty, czekoladki i wiersze na prawde moga zdzialac cuda;)

Gość Bingos
do tamtej już nie wrócę. Bardzo mnie lubi, nie ma do mnie żalu ale ułożyła już sobie życie.

Gość Bingos
Ja ja sobie odpuściłem. Tylko boli mnie jej bezduszność wobec mnie. Mineło już trochę czasu, ale boli dalej. zwłaszcza że spieprzyłą mitą dobrze zapowiadającą się relacę. Jakoś wtedy potrafił płakać i pierwszy raz przez łzy powiedzieć, że jej na mnie zależy i bardzo żałuje. Potem było znów to samo:NIE WIEM.

Gość nldcwdcx
szkoda, to szukaj kogos wartosciowego, a tej wariatce sie juz nie daj wrobic ponownie bo z niej niezly pies ogrodnika jak widac, moze znowu jej sie milosc wkreci jak sie z kims bedziesz spotykac. jakas rozchwiana ta twoja ex. jej rodzice po rozowodzie, ojciec alkoholik lub cos w tym stylu?

Gość pies ogrodnika z niej
a w zasadzie suka

Gość Bingos
Nie wiem, nigdy mi nic o ojcu nie powiedziałą, a w domu go nie bylo

Gość olej ją
na nic więcej nie zasługuje.

Gość nldcwdcx
no to podejzane ze sie dlugo spotykaliscie a ojciec temat tabu, w domu go nie bylo, na pewno cos tu jest nie tak, i laska rozchwiana emocjonalnie i by chciala i sie boi, nie umie pewnie relacji zdrowych budowac, mozna sie bawic w meczennika ale takich osob sie nie naprawi

Gość olej ją
zdrowo rąbnięta

Gość Bingos
Macie rację, WIem zresztą że po mnie już jednego faceta potraktowała podobnie,. CIągle nie miała czasu i nie była zdecydowana. Jak się postawił, to od razu smsik że koniec. Przynajmniej szybciej się rozstali, a ona chyba naprawdę nigdy nie zbuduje zdrowych relacji

Gość niech się
laska leczy, a potem spotyka z facetami.

Gość niech się
jak sama jest be uczuć, nie znaczy że jej faceci też

Gość zakochanazrozpaczonazdołowana
No tak . Ja mam taki problem , że poznałam faceta przez neta , dzwonił i chciał się spotkać ponownie . Dzisiaj napisał , że przepraszam , że obiecuje że kiedyś na pewno . A ja się w nim zakochałam . I co teraz ? Rycze , bo nic z tego nie będzie.Boli mnie to cholernie , żyć sie odechciewa . Uczucia zawsze " zainwestuje" tam gdzie nie sa mi pisane .. Ku*wa mać ;////////////

Gość niech się
sama się ze sobąmęczy i męczy innych .

Gość niech się
nie zmieniaj tematu. I nie porównuj sytuacji , ty się raz spotkałaś , a tego faceta laska zwodziłą bez końca