Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bingos

skończyla ze mną smsem po długim czasie

Polecane posty

Gość drenażysta
"Wciąz mówiła,że nie jest gotowa, że to przez poprzedni związek." Spieprzaj od kobiety, która "nie jest gotowa". Wspomina intensywnie jak ją pieprzył jej poprzedni facet, który ją rzucił dla innej, albo ma kogoś kto ją obecnie piperzy, a stwierdzenie "nie jestem gotowa" służy po temu aby utrzymać faceta na orbicie, i jesteś prospektem drugim albo dalszym w kolejności. "W końcu znalazłem sobie kogoś wspaniałego, wtedy rozpaczała, wróciłem bo mi na niej zależało a nowa znajomość była świeża. znów zaczęła, że nie wie co czuje. " Kolejna manipulacja aby Cię utrzymać w zasięgu ręki. Znalazłeś kobietą, więc nagle stałeś się lepszą opcją, chociaż też nie tą pierwszą w kolejności. Jeśli kobieta nie chce się z seksić z facetem, to znaczy, że nie czuje do niego pożądania. Normalny facet nie chce być z taką kobietą, bo nie ma po co. Trzymaj się zasady, ze jak kobieta raz Cię odrzuci to to jest ostani raz. Szkoda na nią czasu. Nie wałkuj dziejów związku z kobietą, szczególnie z taką jak opisujesz. W takich dyskusjach kobieta sprawia wrażenie jakby słowo argumenty i logika były jej zupełnie obce.

Gość niech się
Ona jeszcze kiedyś dostanie za swoje. Jakiś facet się odpłaci jej.

Gość zachowanie gimnazjalistki
I to głupiej gimnazjalistki

Gość Bingos
Dzięki, wygadałem co mi leżało na sercu