Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagaptjpgtpag

Jaki kupić aparat cyfrowy? Drogi czy tani ? Pomozcie

Polecane posty

Gość gagaptjpgtpag

Bo w ogole sie nie znam...tyle tego teraz jest... Potrzebny mi do zwyklych fotek na bloga, zdjecia portretowe wakacxjne, zadne lustrzanki ani setki megapikseli. Czy reklamowane nikony one w tv są dobre?

Gość włos zjeżony
ja mam kodak c713 i robi fajne fotki drogiego Ci nie potzreba bo po co ? drogi sprzet dla profesjonalisty no chyba ze Cie stać to kup drogi

Gość aparaciątko.....
do fotek wakacyjnych kazdy przeciętny tani aparat, roznicy raczej nie zobaczysz

wiesz aparat to narzędzie a zdjęcie robi człowiek także dobra fotkę zrobisz nawet tanim aparatem za 400-500 zł ;] ja mam starego Olympusa sp-510uz i w sumie do amatorskich zdjęć wystarcza a ma już parę lat.

Gość kup cokolwiek
byleby miał jak najdłuzsza gwarancje, optyczna stabilizacje obrazu - ale optyczna !!a nie to cos co pisze stabilizacja a w instrukcji dopisane stabilizacja cyfrowa :D:D

To jest odwieczne pytanie. Kupić najdroższa opcję, czy zaoszczędzić i kupić taniochę. Chyba spór nigdy nie będzie rozstrzygnięty :) Jesli miałabym coś doradzać, to lepiej wydać stówkę czy dwie więcej, ale mimo to nie wydawać kroci. Szkoda kupić jakieś chińskie coś, co się od razu zepsuje. Wejdź na wasserman.pl, tam mają dobre aparaty w sensownych cenach.