Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona niezaspokojona

mój mąż jest fatalnym kochankiem...

Polecane posty

Gość żona niezaspokojona

...właśnie to do mnie dotarło :(

Gość qasdfghjkl;
a wczesniej jak bylo?

he to skoro on jest fatalny to ty go naucz, powiedz mu co lubisz najbardziej moze sie zzmieni

Gość prawie doszło do seksu
Nie ma fatalnych kochanków, tylko wina brak... Tak jak nie ma brzydkich kobiet. Może dojdzie do wprawy.

Gość gość 25
a moja zona fatalna kochanka, zero namietnosci i co mam zrobic, przeciez sam ją wybrałem, tylko przed slubem tak nie było.

Gość prawie doszło do seksu
Staraj się rozgrzać żonkę.

Gość żona niezaspokojona
ostatnio niepokojąco skoczyło mi libido, no po prostu mogę się kochać codziennie, mam sporą fantazję, lubię zmiany pozycji, ale on...kończy za szybko, potem nie ma już siły ani ochoty, upocony zadyszany a ja chcę jeszcze dla niego ważne jest żeby się zaspokoić.... dramat

Gość -belzebuba-
to daj mi go na sierpień - nauczę go wszystkiego

gość 25 to tak jak w tym powiedzeniu....on przed ślubem myśli że ona po ślubie się nie zmieni a ona się zmienia a ona myśli, że on po ślubie się zmieni a on się nie zmienia :)

Gość to samoooo
Mój też jest do niczego :/ Rozmowy nic nie dają, nie chce zakumać czy ja niezrozumiale mówię....? Współczuję ci tak bardzo jak sobie.

Gość gość 25
żona niezaspokojona to zapraszam do mnie ja mam podobnie jak ty, moge długo lubie zmiane pozycji, długie pieszczoty i namietny seks, a moja zona leży jak kłoda i ja bzykaj, i tylko tyla z życia, ah przewalone

Gość żona niezaspokojona
a bierz go, ja już powoli mam dość, po 5 minutach szaleństwa on wybiera pozycję na jeźdźca, bo nie musi się wysilać tylko ja ruszam tyłkiem, także scenariusz mamy przewidywalny, nie wiem, on się starzeje czy co

Gość gość 25
żona niezaspokojona ja mam podobnie, tylko to moja zona leży, a ty se szalej ptakiem aż sie spuscisz, cos w tym stylu, a o lodziku czy oralu to zapomniałem co to jest. szok ale i prawda

Gość żona niezaspokojona
gość 25 jesteś chyba dla mnie za młody ;) wiecie, dla mnie najgorsza jest świadomość, że takiego już sobie wybrałam i tak ma być przez następnych 30 lat???? masakra!

Gość jak by nie było ja też
Jakbym siebie czytała :( Tylko co z nim zrobić, już wszystkiego próbowałam, prosiłam, błagałam, podchody robiłam. Nie jest zainteresowany zaspokojeniem moich potrzeb. Już naprawdę poważnie myślę o znalezieniu sobie kogoś na boku :(

Gość gość 25
żona niezaspokojona czy za młody nie wiem, napewno nie mam tylu lat co podałem w nicku, ale oki. mam 30 lub nawet po

Gość gość 25
jak by nie było ja też tez ja podchodziłem , próbowałem sie dobrac w ciągu dnia, chodziłem nagi po mieszkaniu i nawet reakcji nie było, szok, poprostu tak jakby mnie nie było

Gość żona niezaspokojona
jak by nie było ja też no ja chyba powoli też... ale... do cholery to nie jest wcale dobre wyjście, mamy dzieci, wspólny dom, kombinacje na boku trochę mnie chyba przerastają. mam w pracy kolegę, leci jak cholera, trochę flirtujemy, ale to byłoby za proste...no i co dalej... :(

o kurczę chyba jestem szczęściarą, ój mąż kocha sie ze mną codziennie właściwie ja czasami robię przerwy, sex mamy urozmaicony lubiy zmieniać pozycję, sex oralny itp.

Gość żona niezaspokojona
gościu 25 - to się odmłodziłeś :0 haha, ja mam 34, czuję się ciągle młodo i atrakcyjnie tylko rozlazły mąż mi przypomina o upływie czasu...

Gość gość 25
julita 36 zazdroszczę ci , naprawdę bo fantastyczne życie seksualne to jak by nie patrzec czesc związku jego stabilnosci i wierności naprawdę zazdroszcze

Gość bezcenzury
Może musi mieć trochę postu to libido mu skoczy? Najlepiej sama zrób mu jakąs łóżkową niespodziankę.

Gość żona niezaspokojona
Julita36 - to zazdroszczę, u nas oral niby też, ale on to zawsze robi jakby pierwszy raz, mimo szczegółowych instrukcji, tak jakby chciał to odwalić, żeby spokojnie móc zaspokoić siebie...nie wiem, może ja za dużo chcę po partnerze z którm jestem ładnych parę lat

Gość to samoooo
Julita mój mąż też lubi zmiany pozycji, ale tak żeby się nie namęczyć i jak najszybciej skończyć, lubi też orala ale tylko w moim wykonaniu :/ Teraz od miesiąca toczę cichą wojnę, czyli się zawzięłam i o nic nie proszę, ale też nic od siebie nie daję :P oczywiście mój dalej nie wie o co mi chodzi, bo przecież lodzika mogłabym zrobić.... ręce opadają.

Gość jak by nie było ja też
post, to tyle da, że skończy jeszcze szybciej niż zwykle

Gość Julita, czemu jesteś na Forum?
zamiast pieprzyć się teraz z mężem?