Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona niezaspokojona

mój mąż jest fatalnym kochankiem...

Polecane posty

Gość gość 25
bezcenzury a co ja mam zrobic jak tak radzisz. bo u mnie nawet przygotowane przezemnie kolacje romantyczne nie pomogły, dalej tak samo. bo po kolacji zona idzie się myc i spac, nieźle co nie

No nie zawsze było różowo, mamy dwoje dzieci a po porodach trochę się psuje, więc trochę przez te okresy się męczyliśmy po mału moje libido wzrosło i mam wrażenie że jest coraz wyższe

Gość żona niezaspokojona
bezcenzury - ale jak zrobię szałową niespodziankę to on wejdzie spuści się i wyjdzie, no po prostu facet jest jak nastolatek, może ja właśnie bobra sobie powinnam wyhodować, nie myć się przez tydzień to trochę więcej czasu by mu zajęło żeby się podniecić??

a ja wczoraj 3 razy raz rano obudził mnie potem pod prysznicem i wieczorem było bosko wylałam na niego taki sos do lodów z owoców leśnych zlizałam go i lodzik potem on mi i razem było bosko my często zmieniamy pozycje i coś nowego aby nie było nudno

ja lubię smarować go oliwą z oliwek potem on mnie ocierając się ciałem...

Gość bezcenzury
Gość! Po co romantyczne kolacje> może zamiast tego jakieś inne niespodzianki spontaniczne? Kolacyjki rozleniwiają, ale jakiś szalony wypad gdzieś, a potem szybki numerek? Niech ona poczuje spontaniczność, a nie dretwość i szablony.

Gość żona niezaspokojona
Julita36 - tak, moje też wzrosło, też dwoje dzieci, wydawałoby się, że jak jest częściej to powinno być lepiej, a jest kicha jakaś

Gość jak by nie było ja też
jeżeli on chce, to masz świetnie, ale mój dba tylko o siebie i nic nie pomaga

Gość bezcenzury
żona niezaspokojona Ile on ma lat? Jeśli już po 50 to może kup mu jakieś afrodyzjaki? Albo spróbuj obejrzeć z nim jakiś erotyk?

Gość żona niezaspokojona
właściwie to jednak mam chyba ochotę na mały romans...tylko jak tego mojego kolegę z pracy nakręcić, co?

Gość gość 25
bezcenzury dziekuje za rade, moze faktycznie zabiore ja gdzies i poprostu dobiore sie do zonki, mozliwe że zechce sie seksic

u mnie jest tak, że czasem kiedy ja nie mam ochoty, zaczyna sie, że tylko Cie tu pocałuje itd. i tak mnie pote nakręci że jedziemy na maxa

Gość żona niezaspokojona
bezcenzury - on jest ode mnie rok młodszy, tylko się roztył, rozleniwił, rozlazł

Gość żona niezaspokojona
Julita - mnie też łatwo nakręcić, tylko co z tego, jak potem jest szybki strzał i flak... sama nie wierzę że to piszę

"mój mąż jest fatalnym kochankiem..." Sprobuj ze mną - szybko uznasz, ze ten Twój jest zajebisty ;)

Gość gość 25
żona niezaspokojona zrób tak żeby postawic go na nowo po seksie, zacznij go draznić, ssać, kąsać a on szybko wróci do normy, potem znowu go rozbudzisz, bo mi jak wystrzele to nadal stoi i mam ochote na dalszy seks, a jak go nie przerywam to moment mija i mi sie naradza na nowo, i znowu moge, tylko troszki wysiłku

Gość żona niezaspokojona
Lomu - łoj, to dziękuję, nie skorzystam, to mogłoby się skończyć niezłą nerwicą ;)

No to masz problem, mój nie dość że dzień w dzień to jeszcze długo, czasem muszę sygnalizować żeby kończył

Gość żona niezaspokojona
gościu - próbowałam, wymaga to sporo pracy, czasem nawet pomaga, zazwyczaj jemu się już nie bardzo chce i owszem, mogę go sobie dosiąść i zrobić dobrze, ale nie o to mi chodzi! tak to sobie mogę zrobić dobrze sama ze sobą, nawet lepiej...

Gość qasdfghjkl;
pogadaj z nim zeby sie toba zajal-jak tego nie zrobi...zero wkladania ;>

Gość ROK BEZ SEKSU
Niezaspokojona żono, powinnaś się cieszyć, że Twój mąż wogóle chce cię bzykać. Ja nie miałam seksu ze swoim od ponad roku i ostanio odkryłam, że on łyka tabletki na obniżenie popędu (androcur i dexacaps). A ja chodzę totalnie niezaspokojona. To jest dopiero czysta paranoja.

Ale jeszcze cos zdradzę, jakiś czas temu rozpalał mnie szeptając mi do ucha jak to by było wspaniale z nim i z jeszcze kimś, tak mnie nakręcał przez jakiś czas strasznie mnie to rozpalało, aż pewnego dnia zrealizował to, ze swoim znajomym , wiedział że mi sie podoba a ja jemu. Było cudownie, dodam, że mąż do tej pory był moim jedynym facetem. po tym fakcie mąż stwierdził, że teraz jestem bardziej gorąca niż wcześniej i kochamy sie jeszcze bardziej.

Gość gość 25
żona niezaspokojona racja, to ja tak mam żona jak dojdzie, to przyjmuje pozycje, abym ja brał od tyłu i w tej pozycji czeka kiedy skoncze nie dajac żadnej nawet inicjatywy czy czegokolwiek, poprostu posuwam ja aby dojść a nie dla jej przyjemności , to okropne co pisze ale prawdziwe, no i nigdy nie spuściłem sie jej do buzi, czy cokolwiek takiego. taki bierny seks, tak jest zawsze, cos w stylu ty sobie posuwaj a ja poczekam az skonczysz, bo mi juz dobrze zrobiłes.

Gość żona niezaspokojona
ROK BEZ SEKSU - to ja już bym nie miała skrupółów (czy skrupułów?) i już dawno bym sobie kochanka poszukała a może jesteśmy typowymi babami - same nie wiemy czego chcemy...albo za rzadko albo czesto ale nie tak...noż kuźwa, a wydawałoby się że prosta sprawa

Gość gościu to nie zaspokajaj jej
zanim sam nie dojdziesz.

Gość gościu to nie zaspokajaj jej
potem zrób na przykład minetkę, ale nie przed.