Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takajednamlodaaaa

Gadzety - lubicie, nosicie? (ipod, torba,okulary itp)

Polecane posty

Gość Takajednamlodaaaa

:) Absolutnie nie jestem typem gadzeciary, ale lubie miec pare fajnych drobiazgow przy sobie. - ipod classic - dostalam w prezencie urodzinowym od exa - no i tak polubilam - ciemna barwna apaszka - dobrze na mojej bkadej skorze wyglada - botki Gucci - na razie za goraco, ale wkrotce je znow zaloze - w torebce pomadka ochronna Nivea i perfumki - takze jakis balsam do rak oraz dropsy mietowe czy owocowe - czesto nosze przy sobie gazete lub ksiazke Natomiast unikam bizuterii, bransolet i innych ozdob. Za leniwa tez jestem na fryzury i spinki, stylizacje. Nie mam tez wypasionego zegarka, ale marzy mi sie jakis ladny. A jak to jest u Was?

Gość niby
- złota obrączka którą dostałam od taty - banalny i już wytarty wisiorek z h&m który dostałą w prezencie od przyjaciółek - książka (czasem nie jedna). Uwielbiam czytać zawsze mam przy sobie książki. Nie lubię czytać gazet bo nie ma na rynku nic co by mnie zaciekawiło. Gdy zapomnę książki kupuje focusa lub wiedzę i życie jednak większość artykułów w tych gazetach powtarza się co jakiś czas. - okulary przeciwsłoneczne, zazwyczaj tanie gdyż zdarza mi się je gubić lub niszczyć. Od lat planuje zakup czegoś droższego jednak nie mogę się zdecydować. - pióro. Wole pisać piórem niż długopisem. - czasem perfumy jednak rzadko. - laptopa, To narzędzie moje pracy więc często nosze go ze sobą żeby w wolnym czasie gdy wpadnę na pomysł móc wykonać poprawki. W samochodzie wożę ze sobą: - tonę butów. Nie lubię jeździć w szpilkach i zazwyczaj nie chce mi się odnosić butów do domu. - gry planszowe. Fajna rozrywka ze znajomymi. - płaszcz/kurtkę/futro zależnie od pory roku - kocyk. Piknik bez przygotowania:)

ja bardzo lubię ładne zegarki - zwłaszcza z masywnymi paskami :) poza tym dobre okulary i torebki to mój mały fetysz ;) ale majątku na takie przyjemności nie wydaję, są jednak ważniejsze sprawy.

Gość ultimatyska
ja teraz zakochałam się w skinach Morpho - zamówiłam sobie na telefon i laptopa do kompletu :D świetny gadżet, myślę, że będę je wymieniać co jakiś czas bo te wzory mnie kuszą :d