Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjantka w DE

Bundesgrenzschutz / Bundespolizei

Polecane posty

Gość jestem w ciężkim szoku
Jeśli autorka topiku jest faktycznie niemiecką policjantką ( a obawiam się,że chyba jest), to jestem ciężko przerażona jej poziomem agresji i chamstwa. Każdy post to kstek ostrych wulgaryzmów i zdumiewająco agresywne ataki na innych. Nie chciałabym mieć z tą panią nic do czynienia. Przerażeniem napawa mnie fakt,że ktoś o takim poziomie strzeże praworządności. Ja bym się bała,że ta pani wyciągnie broń i z wyzwiskami na ustach zastrzeli mnie jak psa, bo się np. krzywo uśmiechnę. Mówiąc szczerze, to nawet chętnie bym to gdzieś zgłosiła. Uważam,że autorka tematu nie powinna pracować w policji, bo przynosi hańbę temu zawodowi. W Polsce na pewno przyniosłaby hańbę, może Niemcy są bardziej liberalni. Szok, szok, szok....

Gość policjantka w DE
co za k u r w a

Gość policjantka w DE
tak kurwo zglaszaj mnie szmato jebana i cie i tak zastrzele pojebko ty

Gość bobas smyk
policję to ona widuje kiedy pijany chuopak ją leje w dni powszednie między 16-ą a 18ą oraz w co drugą niedzielę i święta kościelne :D wtedy przyjeżdża policja i radzi mu jak bić, żeby nie było śladów :classic_cool:

no patrze i od takich tlukow nie majacych w slowniku czegos bardziej efektywnego niz ''kur... wypier..'' czuje sie lepsza, bo przynajmniej potrafie sie zachowac i jakos trzymam klase :) Wiesz co, nie bede cie bardziej stresowac, bo jeszcze nie bedziesz mogla zasnac, poza tym szkoda mi czasu na takiego matolka jak ty. Dobrej i SPOKOJNEJ :D nocy. mozesz mnie ewentualnie pocalowac w kokardke na bucie ze stopki 🖐️

to sa podszywy i prowokacja, tego sie nie da zauwazyc :D ale mozna kogos wnerwic czasem :P Dobrej nocy 🖐️

Gość policjantka w DE
Du kannst mich auch mal am Arsch lecken Du verfickte polnische Hure 🖐️ nie mysle zejestes w stanie zrozumiec to jedno zdanie Mycha polska stara kurwo

Gość policjantka w DE
Ty i klasa Mycha stara glupia kurwa :-O

Gość ich mach dich fertig
Byłem chętny i czuły, miałem o czym pomarzyć Byłem pełen równości, byłem górą powagi Wytrąciłaś mnie z równowagi Ratatamtatatam tataratatatatam tarararam tararam