Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uff

Jak podrywać dziewczyny szybko i sprawnie?

Polecane posty

Gość uff

Miałem do tej pory 2 z jedną byłem 5 lat z drugą pół roku. Ta druga miała co prawda brać ślub z innym, ale wtedy jeszcze ćpałem, więc czułem się jak młody Bóg. Poza tym nawstawiałem jej niezłego kitu. Później mi trochę odbiło... W każdym razie po zejściu na ziemię zaczęło się trochę pier... psuć. Teraz pytania do was, gdzie je podrywać za darmo :P? Gdzie się kręcą takie najbardziej chętnie? Od czego zacząć, żeby to jakoś szło i miało ręce i nogi? Net odpada, z wyglądu jestem przeciętny.

Gość uff
Co?! Nikt nie wie?! Czytając wasze teksty, to można pomyśleć, że wiecie o tym wszystko!

Gość uff
Aha, dobra, w porządku darujcie, teraz dopiero zorientowałem się o co chodzi z tym forum.

Gość niestety.
Dwie zasady : 1. Musisz być przystojny. 2. Musisz nie być brzydki.

Gość uff
Widzę, że 2 osoby poza mną odpowiedziały w tym temacie. Jeśli tu jeszcze ktoś zagląda, to od tamtego czasu poderwałem trzecią tym razem naprawdę z***bistą i mam ochotę na więcej. A recepta? Cóż... Kłamać, kłamać i jeszcze raz kłamać. Ale kłamać umiejętnie. Masz problem z podrywaniem dziewczyn? Pokaż się im 10 razy lepszy niż naprawdę jesteś. Z tego co się nauczyłem to podstawa. I nie trzeba być przystojnym żeby poderwać atrakcyjną dziewczynę. Ale na pewno trzeba wiedzieć gdzie podrywać.

Gość uff
@Travis Zajrzę na tą stronkę, zobaczymy co chłopaki z PUA ciekawego wymyślili...

Gość BBB3
www.jak-zdobyc-dziewczyne.info tutaj znajdziesz sporo informacji na ten temat :)