Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka biustna

pomocy!dobor rozmiaru stanika!

Polecane posty

Gość matka biustna

Czy ktoras z Was moze mi pomoc?Chcialabym znalezc w koncu prawidlowy rozmiar stanika ale weszlam na 4 strony i na kazdej wychodzi mi zupelnie cos innego:( Raz...na jednej kaza mierzyc obwod w biuscie stojac,na innej w pochyle.Dwa...nikt nie uwzglednia w tych wymiarach zmian czasowych;) W sensie...nie wszystkie piersi stercza jak napompowane.Ja odkad pamietam mam lekko opuszczone I nie mam pojecia jak je mierzyc.Zatem...pomocy!!

Gość matka biustna
Czuja sie pozdrowione;P

Gość matka biustna
Up...nie ma tu kobiet?

Gość bambaryla147
kobiety sa, ale jest to durne pytanie. cycki ci urosly z dnia na dzien? Przejdz sie do jakiegos porzadnego sklepu z bielizna i tam ci pomoga

Gość matka biustna
Pytanie nie jest durne.Ja nie oczekuje,ze mi podasz konkretny model.Poszukuje informacji jak mierzyc i ktora tabela jest prawidlowa.Chce miec jakis rozmiar wyjsciowy, z ktorym bede mogla dzialac.Byc moze ktoras z kobiet tutaj obecnych zna odpowiedz.Rozumiem,ze nie bierzesz pod uwage,ze do tej pory mialam zwyczajnie zle dobrany?Musialy mi cycki z dnia na dzien urosnac??Boshe.

kazda firma ma inna rozmiarowke wiec nie znajdziesz 'uniwersalnego' rozmiaru. czesto tez jest tak, ze jak sie dobierze stanik, piersi wracaja na swoje miejsce - np gdy wczesniejsze staniki je deformowaly i po pewnym czasie moze sie okazac, ze ten dobrany rozmiar jest juz zly i powinnien byc inny ja Ci polecam aby dobrali Ci w dobrym sklepie - ja tak zrobilam, pozniej kupowalam przez internet (w rozmiarach zgodnych z tabekla producenta, w ktorym dobierali mi stanik) jakbym sama kupila w ciemno 1a sztuke to gdybym ja zobaczyla to od razu bym stwierdzila, ze jest za duzy i zly