Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecamm

Do mam używających śpiworki do wózków

Polecane posty

Gość polecamm

Witam dziewczyny, które używałyście śpiworków na zimę w wózkach spacerowych. Który lepiej kupić taki na długość 90 cm czy lepiej dłuższy? Moje dziecko na jesień skończy roczek i zastanawiam się nad tym dłuższym ale czy warto? Czy starsze dziecko trzeba już tak opatulać? Na jak długo starcza taki na 90cm? I jeszcze jedno, środek lepszy wełniany czy wystarczy polar?

My mamy taki ortalionowy z wypełnieniem. Nie wiem jakiej jest długości,ale mały mieści się w nim od szyi. Pamiętaj aby śpiwór miał otwory na pasy. Synek ręce ma na ogół wyjęte,więc zakładam mu kurtkę, a od dołu ma tylko cienkie spodnie i skarpetki. Często brałam mu śpiwór również na sanki.

Wpisz w google śpiwór mucki i się pojawią,my mamy ten zielony z misiem. Jest 5 miejsc na nacięcia do pasów-m.in. pod uszami.

Ładny,ale moim zdaniem mało praktyczny. Za płytki-w sensie na plecach pewnie sięgnie ramion a z przodu skończy się w okolicy pasa. No i ta wełna na wierzchu-w razie śniegu namięknie. Ja jak padał śnieg nie zakrywałam wózka folią i mały bardzo się cieszył,łapał płatki śniegu. Poza tym na sankach nie miałam możliwości założyć folię. Ale wiadomo każdemu sprawdzi się coś innego.